UFC

‘Mislim da on ima Napoleonov sindrom ili tako nešto, niski dečki uvijek glume da su opasni‘

Ilia Topuria

 Guillermo Gutierrez Carrascal/Zuma Press/Profimedia
Ilia Topuria u zadnje vrijeme daje poprilično velike izjave i ne bira kome će uputiti prijetnju ili uvredu

Mnogi smatraju da nedavno okrunjeni UFC prvak perolake kategorije Ilia Topuria jako puno priča za jednog prvaka koji još nijednom nije obranio svoju titulu. Jedan od tih je i trenutni prvak UFC-ove velter kategorije Belal Muhammad.

Topuria će se suočiti s bivšim prvakom u perolakoj kategoriji Maxom Hollowayem na UFC-u 308 ove subote (26. listopada 2024.) u Etihad Areni u Abu Dhabiju. Nedavno se našao u verbalnom ratu s Muhammadom, a imao je i poprilično hrabre izjave upućene Islamu Makhachevu.

"Mislim da taj tip ima Napoleonov sindrom ili tako nešto", rekao je Muhammad za MMA Fighting. "Niski dečki uvijek glume da su opasni. Mislim da se okomio na mene jer me netko pitao zašto priča o Islamu Makhachevu. Rekao sam, brate, trebaš se fokusirati na Maxa Hollowaya koji je ispred tebe i ne želiš nepoštovati dečke iz Dagestana jer ako te vide uživo, opalit će te šamarom. Oni ne shvaćaju te stvari olako. Za njih je to stvarni život. Mislim da se uvrijedio zbog toga."

Topuria, visok 170 cm, također tvrdi da će postati prvak u tri kategorije, a time samo potvrđuje Hollowayeve izjave da kopira Conora McGregora.

"On zapravo nije dobar u ‘trash talku‘ ", nastavio je Muhammad. "Kad priča o meni, smiješno je jer u osnovi kopira riječi s interneta. Na kraju dana, nećemo se boriti u kavezu, pa zašto mi uopće upućuje te riječi? Pokušava glumiti frajera jer zna da se ništa stvarno neće dogoditi. Može reći: ‘Želim se boriti do 77kg i biti trostruki prvak‘, ali znaš da neće (to napraviti). Mislim da neće ni proći Hollowaya. Mislim da će izgubiti ovu borbu i onda nećemo morati slušati njegov dosadan mišji glasić."

Linker
24. listopad 2024 20:46