UFC

‘Nokautirati Maxa jednim udarcem gotovo je nemoguće. No, ukoliko Topuria ovo uspije, to je pokazatelj koliko će daleko dogurati‘

 Dustin Poirier vs. Max Holloway 

 Logan Riely/Getty images/Profimedia
Iskustvo je definitivno na strani Hollowayja, no i Topuria je u dosta navrata pokazao o koliko opasnom mladom borcu se tu radi

Fenomenalne vještine i u stojci, ali i u hrvanju demonstrirao je prvak Ilia Topuria jučer na javnom treningu. ‘‘Suplexom‘‘ je bacao svog brata, pokazao fenomenalne vještine u parteru, a još je prije nekoliko dana samouvjereno rekao da želi nokautirati Maxa Hollowayja sutra na UFC 308 priredbi.

Nokautirati Maxa Hollowayja u dosadašnjoj karijeri nije uspio nitko, a sutra ćemo vidjeti je li mladi Topuria upravo taj koji će legendi nanijeti prvi takav poraz. Dustin Poirier smatra da se to ipak neće dogoditi, a s obzirom na iskustvo koje ima s njim, njegovo mišljenje svakako je relevantno.

‘‘Doći tamo i jednim udarcem nokautirati Maxa Hollowayja je gotovo pa nemoguće. To je moje mišljenje, no naravno da se može dogoditi. Ne mislim da hoće. Ovo je veliki test. Ukoliko Topuria dođe i pobijedi Maxa, ili ga pobijedi u toj igri volumena, nadjača ga na nogama i nadjača ga tehnički – to će reći sve o Iliji i do kud on može doći u svojoj karijeri. Doduše, ne mogu igrati protiv Maxa. Mogu vidjeti Topuriju kako pobjeđuje, ali s obzirom na svo iskustvo i borbe za titulu u kojima je bio, teško se kladiti protiv toga‘‘, rekao je Poirier za ‘‘The Bohnfire‘‘.

Iskustvo je definitivno na strani Hollowayja, no i Topuria je u dosta navrata pokazao o koliko opasnom mladom borcu se tu radi. S razlogom je trenutno prvak i suludo je reći da je Holloway veliki favorit, no sve ogovore ćemo na kraju dobiti sutra navečer kada se vrata kaveza zatvore. Jedva čekamo!

Linker
25. listopad 2024 13:23