UFC

Ngannou ‘oprao‘ Jonesa nakon komentara o noktima Israela Adesanye

 Francis Ngannou

 Frederic J. BROWN/AFP/Profimedia
Francis zakuhao rivalstvo s Jonesom

Adesanya je sinoć obranio titulu srednje kategorije i upisao pobjedu protiv inače fizički vrlo jakog i opasnog protivnika. Suci su meč bodovali 49-46, 49-46 i 50-45, a nakon proglašenja pobjednika Adesanya je prozvao Alexa Pereiru, rivala iz kickboxing karijere i borca protiv kojega će iduće braniti svoju titulu.

Bivši prvak poluteške kategorije i jedan od najboljih MMA boraca u povijesti, Jon Jones, uzeo je Adesanyu za zub radi nalakiranih noktiju.

"Brate ja ne mogu prestati razmišljati o ovome sr***. Kako si mislio zaprijetiti tipu kao što je Alex s tim nalakiranim noktima? Zamislio si me."

Nakon što se vratio s novinarske konferencije, Adesanya je ostavio ljutit komentar Jonesu i pokazao da mu se ovaj uspio uvući pod kožu.

"J**** Jon Jonesa! Ne želim uopće slušati o toj kujici. Što on ima pričati o mojim noktima? Stvarno me ne zanima što on misli."

UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou smatra kako Jones uopće nema pravo glasa, a kamoli da je u poziciji da se bilo kome izruguje.

"Dok je Jones sjedio i pričao sr***, Izzy je obranio svoj pojas pet puta. Čestitam ti šampione Israel Adesanya. Neki ljudi samo pričaju, dok drugi ostvaruju."

Jones se nije borio još od kontroverzne pobjede protiv Dominicka Reyesa u veljači (2. mjesec) 2020. godine. Nakon toga Jones je najavio prelazak u tešku kategoriju i osvajanje titule u istoj, ali prilagođavanje novoj težini nije baš prošlo kako je Jones očekivao. Gotovo dvije i pol godine nakon toga Jones i dalje nije odradio svoj debi u teškoj kategoriji.

Linker
19. travanj 2024 21:37