UFC

Ngannou razočaran Lopezovim navodima: ‘Mislim da su to zle optužbe‘

Francis Ngannou

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Kamerunska MMA zvijezda smatra kako je njegov bivši trener pretjerao u najnovijim optužbama

Meč između Ciryla Ganea i Francisa Ngannoua, sve je bliže. Čini se kako će i tenzije rasti kako se meču bližimo, no sav sukob zapravo počiva na relaciji Ngannou-Fernand Lopez. Naime, Francis se s bivšim trenerom razišao u lošim odnosima, a nerijetko se prepucavaju preko medija.

Tako je Fernand Lopez nedavno, prilikom gostovanja u MMA Houru, objasnio kako je Francis Ngannou pokušao sabotirati dolazak Cirlya Ganea u najjaču svjetsku MMA promociju.

'''UFC-ov matchmaker Mick Maynard pitao je Francisa je li Gane dobar. Rekao je da je Gane pomalo dobar, ali nedovoljno da bi bio u UFC-u. To je proizašlo iz Francisovih usta.'', rekao je Lopez u razgovoru s Helwanijem.

Takve optužbe nisu dobro sjele UFC-ovom prvaku teške kategorije. ''Predator'' smatra da se radi o izuzetno zlim i neutemeljenim optužbama na njegov račun.

''Nedavno su mi poslali izjavu Lopeza u kojoj on izjavljuje da sam ja rekao Micku Maynardu kako Gane nije dovoljno kvalitetan za UFC. Ja sam zastao i razmišljao koliko je ta izjava gadna. Znate, ovo više nije poštena igra. Razumijem njegovu (Lopezovu) poziciju. Želiš uzeti sve i nekog uništiti. Ali raditi to na takav način, uključivati druge ljude u to. Mislim da su to zle optužbe.'', uzvratio je Francis putem videa koji je objavio na svom YouTube kanalu.

Tko je u cijeloj ovoj priči pozitivac, a tko negativac, znaju samo njih dvojica te eventualno ljudi jako bliski njima. Obje strane imaju dijametralno suprotne priče, a istina je vjerojatno kao i uvijek, negdje u sredini.

Linker
24. travanj 2024 14:03