UFC

Ngannou reagirao na Danin pokušaj ‘krađe‘ borbe protiv Furyja: ‘Nije me briga za to‘

Francis Ngannou i Dana White

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
UFC-ov predsjednik u posljednje vrijeme uvelike provodi kampanju za borbu između Furyja i Jonesa, a jako dobro zna što radi

Dana White jako dobro zna da je Francis Ngannou napustio UFC sa željom da se u boksačkom ringu obračuna protiv Tysona Furyja. Nije to nikakva tajna jer se o tome pričalo još dok je Francis bio UFC prvak, a odlaskom iz UFC-a i potpisom za PFL se ta mogućnost počela, barem s pravne strane, otvarati.

No, Dana White nije mogao da se ne uplete. Svi ste vjerojatno svjesni koliko je Dana u proteklom periodu pokušavao rasplamsati vatru između Furyja i Jona Jonesa, te je više puta rekao da želi organizirati taj meč. Nije slučajno da se White toga sjetio upravo sada kada Francis pokušava dobiti tu borbu. Ngannou je reagirao na takav potez UFC-ovog predsjednika:

‘‘Ne zanima me to. Postoji razlika između onoga što Dana White priča i onoga što Tyson Fury želi. Kako stvari sada stoje, vjerojatnije je da ćemo mi dobiti taj meč, ali još ništa nije dogovoreno. Fury se neće boriti u MMA-u. Neće se boriti u kavezu. Od želi isključivo borbu u ringu‘‘, rekao je ‘‘The Schmou‘‘ Ngannou.

‘‘Već smo ranije razgovarali prije nego su oni došli do potencijalne borbe u dvanaestom mjesecu. Vidjet ćemo što će biti nakon što on završi posao u dvanaestom mjesecu. Mi i dalje želimo dvije borbe. Ja ću u kavez definitivno u 2024., a kada ću u ring, još nije sigurno. I dalje je ova godina moguća‘‘, dodao je Ngannou.

Kada će Ngannou u ring i protiv koga se ne zna, a dojam je da i sam nema konkretan plan. Nadamo se onda samo da će u kavez ući što prije.

Linker
09. svibanj 2024 20:41