UFC

‘Nije do dvorane, do Glovera Teixeire je‘: DC odao priznanje Gloverovom timu za Pereirin uspjeh

Glover i Alex

 Ufc Europe
Smatra da borac ne treba biti dio velike dvorane da bi bio uspješan

Alex Pereira je prvi čovjek koji je u srednjoj kategoriji pobijedio dotadašnjeg prvaka Israela Adesanyu te mu je i preuzeo to prestižno mjesto. No, nije to prvi put da je ‘‘Poatan‘‘ pobijedio Adesanyu nego je u prošlosti upisao još dvije pobjede protiv njega, doduše u kickboksu.

U subotu rano ujutro sve je mirisalo na to da će Adesanya još jednom rutinski doći do obrane titule, no u petoj rundi stvari su se preokrenule. Pereirin tim, odnosno Glover Teixeira i ostali bili su svjesni da Adesanya vodi na sudačkim karticama i da je jedini način da odu s pojasom jest da ga Alex nokautira.

Rekli su mu to između četvrte i pete runde, a onda je Alex ušao, došetao do sredine kaveza i sa zvukom zvona je krenuo u rat. Nokautirao je Adesanyu i postao prvak srednje kategorije, s velikom zaslugom njegovog tima što je prepoznao i Daniel Cormier.

‘‘Mislim da je ključ bio Glover Teixeira i njegov tim koji je dao do znanja Perieri vrlo jasno te su mu rekli da ukoliko želi biti prvak, da ima još pet minuta i da sada mora sve ostaviti u kavezu‘‘, rekao je DC na svom YouTube kanalu.

‘‘Glover Teixeira se sljedećega mjeseca bori za titulu i ljudi, ta mala dvorana u Connecticutu može imati dva UFC prvaka. To vam uistinu govori da više nije do velikih dvorana kako je bilo nekad, bitno je naći okruženje u kojem ćete biti uspješni‘‘, zaključio je DC.

Izgleda da je istina da je uistinu najvažnije imati oko sebe prave ljude te da prvak ne mora uvijek doći iz velike dvorane.

Linker
20. travanj 2024 14:06