UFC

‘Nisam osoba koja traži osvetu, ali bio sam bolji od Pereire do nokauta. Hill je raznovrsniji i pobijedit će ga‘

Alex Pereira

 SARAH STIER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sarah Stier/getty Images/profimedia
Prochazka je u prvoj rundi vodio na sve tri sudačke kartice prije nego što je nokautiran u drugoj

Jiri Prochazka (29-4-1) izjavio je da je Jamahal Hill raznovrsniji borac i da ima velike šanse za trijumf nad UFC prvakom u poluteškoj kategoriji, Alexom Pereirom.

Pereira (9-2) branit će naslov protiv bivšeg prvaka Hilla (12-1) u glavnoj borbi večeri UFC-a 300 13. travnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Prvak je titulu osvojio nokautom protiv češkog borca na UFC-u 295, koji vidi Hilla kao nedvojbeno boljeg borca.

"Neka bolji borac pobijedi, ali mislim da je Hill raznovrsniji borac i da će pobijediti", rekao je Prochazka za Sportskeedu.

Na UFC 300 priredbi, bivši prvak pokušat će ponovno stati u red za napad na titulu nakon sučeljavanja s Aleksandrom Rakićem (14-3) u preliminarnom dijelu priredbe.

Čeh u budućnosti vidi revanš s "Poatanom" i uvjeren je da bi mogao osvetiti taj poraz. Prochazka je u prvoj rundi vodio na sve tri sudačke kartice prije nego što je nokautiran u drugoj rundi.

"Nisam osoba koja traži osvetu, ali on je i dalje u igri kao i ja. Posljednju borbu sam izgubio zbog sitnica, a upravo sada radim na tim detaljima. Vjerujem u svoje sposobnosti i u svoju snagu. Pereira mora znati da sam do nokauta bio bolji u borbi i svi su toga svjesni", rekao je Prochazka.

Linker
28. travanj 2024 06:55