UFC

Paulo Costa želi spasiti UFC 288 event: Brazilac je prozvao Blachowicza, ali Poljak tvrdi drukčije

Paulo Costa

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Vrlo zanimljiv obračun mogli bismo gledati u sklopu sunaslovne borbe večeri

UFC-ovi čelnici u paničnoj su potrazi za velikom borbom koja bi upotpunila program UFC 288 eventa nakon što je odgođen meč između Beneila Dariusha i Charlesa Oliveire. Taj meč trebao je poslužiti kao sunaslovna borba večeri, ali Oliveira je morao odgoditi svoj nastup zbog ozljede i taj meč vjerojatno nas čeka 10. lipnja (šesti mjesec).

Tako je event ostao podosta ‘‘tanak‘‘ za jednu veliku PPV priredbu, a Brazilac Paulo Costa otkrio je kako bi upravo on mogao uskočiti na taj event i to protiv vrlo interesantnog protivnika.

‘‘Event koji se održava 6. svibnja (peti mjesec) je u problemu. Jan Blachowicz vs. (Paulo) Costa bi ga moglo spsasiti. Mogu se dići u polutešku na svom napitku. Recite mi što mislite.‘‘, poručio je Costa čelnicima UFC-a, a dodao je i da je ‘‘debeli Paulo spreman‘‘.

Međutim, posve drukčija priča došla je od strane Jana Blachowicza. Poljak je itekako zainteresiran boriti se na tom eventu koji nas čeka kroz nešto više od dva tjedna, ali on tvrdi da je Costa taj koji se ne želi boriti.

‘‘Prije nekoliko dana mi je ponuđen meč protiv Paula Coste. Rekao sam ‘DA‘, ali on je rekao ‘NE‘. Borbe neće biti. Koliko napitka on treba? Jedna boca vina je dovoljna za nokautirati ovog tipa.‘‘, napisao je Blachowicz i pritom je aludirao na Costine izlike nakon poraza od Adesanye.

Brazilac je tada objašnjavao kako je imao problema sa spavanjem noć uoči eventa i stoga je popio bocu vina kako bi lakše zaspao. To ga je dovelo u stanje alkoholiziranosti i zbog toga je navodno pružio loš nastup protiv Adesanye koji ga je deklasirao.

Nedugo nakon Blachowiczeve objave, Costa se ponovno oglasio i pozvao je Blachowicza da ne odbija meč, jer event mora biti spašen. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, obojica su zainteresirani za obračun, a na UFC-u je da pokušaju ovo ugovoriti na ‘‘short notice‘‘.

Linker
24. travanj 2024 19:20