UFC

‘Nitko nije vjerovao u njega, pa ni UFC. Jako je lijepo vidjeti kako Charles sija‘: Anderson Silva odao počast ‘Do Bronxu‘

Charles Oliveira

 Andrew Chin/Zuma Press/Profimedia
On je uistinu primjer i velika motivacija za sve, a i iz borbe u borbu pokazuje kako je sve moguće uz posvećenost i snagu volje kakvu on ima

Ono što je Charles Oliveira napravio u svojoj karijeri je nešto s čim se rijetko koji borac može pohvaliti. Od 2010. do 2017. godine je ‘‘Do Bronx‘‘ u UFC-u skupio 10 pobjeda i čak 8 poraza, a od 2018. do 2022. je imao savršenih 11-0. Na sve to je bio i prvak u jednoj od najnezgodnijih kategorija u UFC-u, tako da nije ni čudno što ga fanovi toliko vole.

Fanovi nisu jedini kojima je Charles Oliveira omiljeni borac. Legendarni Anderson Silva je neki dan odao priznanje Olivieiri te je rekao da su stvari koje je on napravio uistinu čudesne. Osim toga je pohvalio i njegov nesalomljivi duh:

‘‘Vrlo je lijepo vidjeti kako Charles sija, taj dečko radi jako teško, uporan je i vjeruje u sebe više nego bilo tko drugi. Ima odlične trenere, Patino je odličan trener. Ono što je kao borac učinio je nevjerojatno. Ne postoji bolji kada je u pitanju posvećenost, srce i snaga volje. ‘Chute Boxe‘ (tim) je takav, a takav je i Charles. Uvijek ću navijati za njega‘‘, rekao je Silva za MMA Fighting.

‘‘Zaslužuje sve najbolje. Jako je dobar dečko. Nitko nije vjerovao u njega, čak ni UFC. No on je pokazao zašto je tu gdje je. Kupio je publiku na način na koji nitko nije očekivao. Zaslužuje poštovanje i cijeli Brazil mu plješće. On je naš prvak i moramo ga podržati gdje god ide‘‘, dodao je.

Lijepo je vidjeti da legenda poput Silve ovako lijepo govori o Charlesu. On je uistinu primjer i velika motivacija za sve, a i iz borbe u borbu pokazuje kako je sve moguće uz posvećenost i snagu volje kakvu on ima.

Linker
22. travanj 2024 03:26