UFC

O‘Malley reagirao da Dricusovu izjavu da je na treningu tukao Adesanyu: ‘Izzy će ga u borbi razvaliti‘

Sean O‘Malley i Dricus Du Plessis

 Screenshot (youtube, Ufc, Sean O‘malley)
Da bi došao do Adesanye, Dricus prvo mora pobijediti Whittakera što je sve samo ne lagan zadatak

Veliki je test pred Dricusom Du Plessisom idućega tjedna na UFC 290 priredbi. Robert Whittaker je prepreka koju mora prijeći ukoliko želi napasti titulu srednje kategorije i obračunati se s Adesanyom, ali svi znamo kakav je Whittaker borac i jasno je da Dricus neće imati lagan zadatak.

Već je Du Plessis počeo s Adesanyom voditi ratove po društvenim mrežama, a sve je započelo kada je Dricus njemu, Usmanu i Nganoouu rekao kako oni nisu pravi afrički borci jer im je Amerika sve dala. Na sve to je neki dan i rekao kako ga je pobjeđivao i na sparnizima:

‘‘Zajedno smo trenirali na Tajlandu. Mislim da sam tada imao 19 godina. On je već tada imao jako dobar MMA omjer. Ja sam imao tek 3-0 u trenutku kada smo trenirali. On je rekao da sam ga pobijedio u ‘grappling‘ izmjenama i to je sto posto točno. Totalno sam ga izmaltretirao u ‘grapplingu‘ i hrvanju‘‘, rekao je The Schmou neki dan.

Ove izjave se dotaknuo i sljedeći izazivač u bantam kategoriji, Sean O‘Malley:

‘‘Stvar je u tome da je to bilo jako davno, tako da sada više nije ni bitna stvar. Pogotovo ako se radilo o ‘grapplingu‘ ili samo kickboksu. To ne znači da će se to nužno prenijeti i u kavez na borbu, u taj veliki trenutak kada se dečki bore. Izzy je u to vrijeme tek došao iz kickboksa, tako da nije bitno. Razvalit će Dricusa‘‘, rekao je na svom YouTube kanalu.

Da bi došao do Adesanye, prvo mora pobijediti Whittakera. No, kao što smo već i rekli – to je sve samo ne lagan zadatak.

Linker
11. svibanj 2024 13:35