UFC

Njokuani dobio bonus nakon što je nokautirao Todorovića: Oko borbe večeri nije bilo dileme

Chidi Njokuani i Duško Todorović

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC je dodijelio bonuse nakon sinoćnje priredbe održane u Apexu

Spektakularnim nokautom u prvoj rundi, Chidi Njokuani zaustavio je Duška Todorovića na sinoćnjoj UFC Fight Night 206 priredbi. Američki borac nigerijskih korijena, pobjedu je upisao 12 sekundi prije kraja prve runde.

Dobar dio tog meča protekao je u parteru i klinču uz ogradu kaveza. Činilo se kao da borci mirno privode rundu kraju, ali Njokuani je sjajno pogodio laktom iz klinča i borbi je došao kraj neposredno nakon tog trenutka.

Njokuani je upisao drugu UFC pobjedu u jednako toliko nastupa, a za svoj potez nagrađen je bonusom od 50 tisuća dolara. Bonusom za izvedbu nagrađen je i nakon pobjede u debiju. Chidi je u drugom mjesecu ove godine nokautirao Marca-Andrea Barriualta, a za to mu je trebalo samo 16 sekundi. Dobiva li UFC novi stroj za bonuse?

Izuzev Njokuanija, bonusom za izvedbu nagrađen je i mladi Chase Hooper. 22-godišnji američki borac tehničkim nokautom u trećoj rundi završio je Felipea Colaresa. Prvi je to bonus za Hoopera, u njegovom petom nastupu za promociju.

Kad je u pitanju borba večeri, tu dileme nije bilo. Michel ''Demolidor'' Pereira i Santiago Ponzinibbio pružili su najbolju borbu na sinoćnjem programu. Pereira je pobijedio podijeljenom sudačkom odlukom, ali Ponzinibbio će se donekle utješiti s bonusom od 50 tisuća dolara.

''Demolidoru'' je ovo četvrti bonus u osmom UFC nastupu, a Ponzinibbio peti put ide kući bogatiji za dodatnih 50 tisuća dolara.

Linker
23. travanj 2024 15:15