UFC

Oglasio se i Kevin Holland nakon incidenta: ‘Chimaevu sam ponudio besplatno podrezivanje brade‘

Kevin Holland

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Američki borac u svom klasičnom šaljivom tonu reagirao je na cjelokupnu situaciju

Puno prašine podiglo se sinoć zbog otkazivanja UFC-ove konferencije za medije koju su trebali održati uoči UFC 279 eventa. Kevin Holland i Khamzat Chimaev započeli su sukob, a nakon što je smirena situacija između njih, naišao je tim Natea Diaza, a zatim su oni inicirali sukob s Khamzatovom ekipom.

UFC je napravio organizacijski propust s premalo osiguranja na toliki broj ljudi, a kad su vidjeli da situacija izmiče kontroli, odlučili su otkazati konferenciju za medije. Khamzat Chimaev nedugo poslije oglasio se na Instagramu riječima:

‘‘Rekao sam im da se ne igraju s nama. Kevin i Nate dobili su ono što su zaslužili.‘‘

Naravno da niti ostali borci nisu mogli ostati tihi na sve ovo, a Kevin Holland vrlo brzo dao je svoje priopćenje na cjelokupan incident.

‘‘Samo da svi znate. Ponudio sam tom klaunu (Chimaevu) besplatno podrezivanje brade. Ne znam tko bi mu drugi u Americi to odradio besplatno. Obećavam da sam precizan sam i ne bih ga opelješio. Na usluzi sam ti kao i osoblje hotela brate.‘‘, napisao je Holland u sklopu svoje objave na Twitteru.

Nešto kasnije Ariel Helwani iznio je zanimljivu informaciju na Twittera, a tiče se Hollanda i Chimaeva.

‘‘Više informacija je pristiglo. Khamzat Chimaev ‘push kickom‘ udario je Hollanda u prsa. Chimaev je reagirao na stvari koje je Holland nedavno izrekao i to ga je razljutilo. Tako su mi rekli. Nakon što je to sve prekinuto, uslijedio je dio između Chimaeva i Diaza, a tada su boce počele letjeti.‘‘, napisao je Helwani dodatne informacije, a Holland je brzo to opovrgnuo.

‘‘To je čudno jer ja nisam ništa takvo osjetio. UFC Stats Bot, molim te dodaj ovo kao neuspjeli pokušaj Chimaeva.‘‘, odgovor je Hollanda na Helwanijeve navode.

Nastavi li se Kevin Holland probijati ka vrhu velter kategorije, UFC će imati jako dobru podlogu za uparivanje Chimaeva i Hollanda. Ali Hollandu prije svega slijedi Daniel Rodriguez koji je itekako opasan protivnik, a niti Khamzat Chimaev ne može podcijeniti svog protivnika, Natea Diaza.

Linker
23. travanj 2024 01:05