UFC

(VIDEO) Till i Holland nastavili verbalni obračun u prostorijama hotela: ‘To je između njega i Khamzata‘

Kevin Holland i Darren Till

 Screenshot (twitter, Aaron Bronsteter)
Borac iz Liverpoola ističe kako nitko od Khamzatovog tima ne planira napasti Hollanda

Iako su Dana White i UFC otkazali sinoćnju konferenciju za medije kako spriječili eskalaciju između ekipa koje prate Khamzata Chimaeva, Kevina Hollanda i Natea Diaza, sukobi su se nastavili i nakon toga.

Naime, dio Khamzatovog tima i dio Hollandovog tima nastavili su raspravu u prostorijama hotela, a prednjačio je Darren Till koji je bio u verbalnoj raspravi s Kevinom Hollandom. Nedugo nakon svih tih incidenata i verbalnih sukoba, Darren Till odradio je interjvu za The Mac Life te je pojasnio kako on i ostatak tima ne bi uskočili u slučaju da su se Chimaev i Holland fizički počeli obračunavati.

‘‘Ako Khamzat i Kevin nalete jedan na drugog, to je njihova prepirka, a nitko od nas neće uskočiti. To sam govorio i Kevinu (Hollandu): ‘Nitko od nas te neće zaskočiti, ti imaš svoju prepirku s Khamzatom‘, ali on mi je odgovarao nešto tipa: ‘Brini se o svojim mečevima, nemoj meni govoriti što da radim.‘‘‘, rekao je Till.

Iako je Dana White govorio kako nikada u povijesti nisu imali ovakvu situaciju, Till u svom razgovoru za The Mac Life ističe kako se radilo o zapravo podosta normalnoj situaciji, posebice ako uzmemo u obzir da je prostorija bila prepuna raznoraznih boraca kojima takve stvari nisu strane.

Što se tiče scena koje su uslijedile u prostorijama hotela, za razliku od onih uoči konferencije za medije, ove scene popraćene su i ponekim snimkama. Rasprava Tilla i Hollanda nije eskalirala u nikakav teži sukob, a zanimljivo je vidjeti kako je tijekom svog tog nereda naišao i Daniel Rodriguez.

Rodriguez je borac s kojim se Holland zapravo bori ovog vikenda, ali on je jednostavno ostao izvan svih ovih sukoba. Prijateljski se pozdravio s Hollandom i njegovom ekipom, a pritom nije skidao osmijeh s lica jer čini se da ga je cijela situacija poprilično zabavljala.

‘‘D-Rod‘‘ vjerojatno i uživa u svim ovim distrakcijama koje su zatekle njegovog protivnika, jer on s druge strane nema takvih problema i u potpunosti se može fokusirati na meč koji ih čeka.

Linker
26. travanj 2024 22:47