UFC

‘On je najopakiji borac koji je ikada hodao Zemljom. Volim Alija i Tysona, ali ovaj tip jednostavno može sve‘

Dana White

 Jacek Boczarski/Afp/Profimedia
Dana White nema dvojbi oko toga tko je, po njegovom mišljenju, ‘GOAT‘ borilačkih sportova

Nakon dugog iščekivanja, borilačka bi javnost 16. studenog konačno trebala doći na svoje i svjedočiti okršaju Jona Jonesa i Stipe Miočića za pojas teške kategorije i monumentalno naslijeđe u glavnoj borbi večeri UFC 309 priredbe u Madison Square Gardenu (New York, Sjedinjene Američke Države). "Bones" se oporavio od ozlijede prsnog mišića zbog kojeg je prethodno odgođen prvi termin borbe i čini se da je napokon došlo vrijeme da snage odmjere UFC-ov najuspješniji teškaš i po mnogima najbolji borac svih vremena.

Sukladno tome kako se približavamo novougovorenom terminu održavanja ovog povijesnog obračuna, javnim prostorom množe se analize i prognoze istaknutih članova MMA zajednice, ali i komentari na račun glavnih aktera nadolazeće priredbe. Među posljednjima se oglasio Dana White i podigao svoju naklonost prema Jonesu na novu razinu.

"Mislim da je on najveći borac svih vremena. Puno je rasprava između mene i medija oko Jonesa i sve to, ali on je vjerojatno najopakiji tip koji je ikada hodao Zemljom. Čak i u odnosu na ljude koje volim, kao što su Muhammad Ali i Mike Tyson, i ostali veliki teškaši koji su postojali kroz povijest borikačkih sportova, ali Jones može sve", rekao je čelni čovjek UFC-a tijekom gostovanja na Outta Pocket with RGIII podcastu pa dodao: "On će te zgrabiti, izmlatiti, prebiti laktovima...on može sve".

Linker
23. listopad 2024 12:39