UFC

‘On ne izgleda dobro. Izgleda kao da je na kokainu, kao da je na drogama!‘

Conor McGregor

 Niall Carson/PA Images/Profimedia
Prvak UFC-ove velter kategorije sumnja da ćemo ikad više vidjeti Conora McGregora u kavezu

Conor McGregor nije se borio više od tri godine i izostao je s povratničke borbe na UFC-u 303 prošlog lipnja. Iako tvrdi da je njegova ozljeda potpuno zacijeljena, još uvijek nema određenog datuma za borbu s Michaelom Chandlerom koja je u planu još od početka 2023. godine.

UFC-ov prvak u velter kategoriji Belal Muhammad sumnja da se McGregor možda bori s ovisnošću, teorija koja je postala popularna nakon što je "Notorious" bio optužen da je "teturao pijan" na snimanju The Ultimate Fightera 31. Zbog toga Muhammad ne razmišlja o mogućnosti borbe s McGregorom u kategoriji do 77kg.

"Tip trenutno ne izgleda dobro u životu", rekao je Muhammad za Submission Radio. "Izgleda kao da je na kokainu. Izgleda kao da je na drogama. Mislim, čak i ako pobijedi Michaela Chandlera, ne bih mu dopustio da preskoči red jer, kao što sam rekao, postoje borci koji su to zaslužili. Postoje momci koji su radili za to. A nakon posljednje borbe gdje je Colby Covington preskočio red ispred Leona Edwardsa, ne bih to nikada učinio jer postoje momci koji zapravo rade i zaslužuju to. A za nasljeđe, naravno, volio bih ‘našamarati‘ Conora. Ali da, bilo bi previše da se to ne dogodi, zar ne?"

"Trebalo mu je toliko dugo da organizira ovu borbu", nastavio je Muhammad. "Trebalo mu je toliko dugo da dogovori ovu borbu s Chandlerom. Dakle, da netko pomisli da će se Conor boriti za velter titulu, ja bih trebao čekati dvije godine. Ne, to se neće dogoditi. Dat ću priliku momcima koji se zapravo bore, momcima koji zapravo rade i zaslužuju to. Conor to ne zaslužuje. Nadam se da će se boriti s Chandlerom jer mi je žao Chandlera što je toliko čekao na to. Dakle, nadam se da će se ta borba stvarno dogoditi. Ali iskreno, ne vjerujem da će se dogoditi."

Muhammad, koji je nedavno osvojio titulu na UFC-u 304, trenutno nema zakazanu borbu.

Linker
06. rujan 2024 13:12