UFC

Član UFC-ove Kuće slavnih otkrio novi mogući termin borbe McGregora i Chandlera: ‘Kome ćete vjerovati?‘

Conor McGregor, Dana White i Michael Chandler

 Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images
Chandler već dugo čeka borbu protiv UFC-ove superzvijezde i čini se kako će se to čekanje ponovno produljiti

Bivši borac i trostruki izazivač za UFC naslov prvaka, Chael Sonnen, tvrdi da UFC planira organizirati borbu između Conora McGregora i Michaela Chandlera u 2025. godini.

McGregor i Chandler su se prvotno trebali suočiti 29. lipnja na UFC 303 priredbi u velter kategoriji. Međutim, poznati Irac je zadobio prijelom prsta na nozi tijekom sparinga, što ga je prisililo da se povuče iz borbe.

UFC je sada u procesu ponovnog zakazivanja borbe, a predsjednik organizacije, Dana White, nedavno je nagovijestio da će uskoro biti objavljene novosti o ovom dugoočekivanom sukobu.

Chandler i McGregor su obojica jasno dali do znanja da su spremni boriti se u prosincu, ali Sonnen tvrdi da UFC ima druge planove.

"Mislim da je Conor iskren kada kaže da bi se volio boriti u velter kategoriji, u T-Mobile Areni, u prosincu 2024. protiv Michaela Chandlera. Vjerujem mu", rekao je Sonnen na svom YouTube kanalu.

"Dobivam informaciju iznutra da UFC želi sve te iste stvari, ali da se borba održi u siječnju u Kaliforniji.", nastavio je član UFC-ove Kuće Slavnih. "Kome ćete vjerovati? Dijelim ono u što vjerujem."

Sonnenova "insajderska informacija" podupire Whiteovo inzistiranje da se borba između McGregora i Chandlera neće održati ove godine. Izvršni direktor UFC-a rekao je novinarima prošlog mjeseca: "Razgovarali smo, nismo se sastali, ali smo razgovarali. On želi borbu, pa ćemo to srediti. Ne ove godine, neće se boriti ove godine."

U studenom će biti dvije godine otkako smo posljednji puta gledali Chandlera u kavezu kada je izgubio od Dustina Poiriera gušenjem (RNC) u trećoj rundi. Njegovo čekanje borbe protiv McGregora moglo bi mu donijeti titulu najstrpljivijeg borca u UFC-u.

Linker
06. rujan 2024 13:12