UFC

Paddy Pimblett nakon pobjede nad Greenom poručio: ‘Svi me podcjenjujete jer izgledam kao 14-godišnja curica‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Ufc)
Možda je ipak vrijeme da se Paddyja prestane baš toliko podcjenjivati. Iako pažnju često privuče nekim drugim stvarima, svakako se radi o odličnom borcu

Došao je proteklog vikenda Paddy Pimblett do nove pobjede u UFC-u. Mnogi su taj nastup okarakterizirali kao najbolji u njegovoj dosadašnjoj UFC karijeri, a to i nije pogrešno za reći jer je King Green bio njegov najbolji protivnik do sada. Paddy ga je ‘‘uspavao‘‘ u prvoj rundi i zaradio dvostruki bonus.

Često se Paddy, vjerojatno zbog svog izgleda i osobnosti, suočava s raznim kritikama i podcjenjivanjem od strane MMA fanova. Paddy smatra kako im je ovom fantastičnom pobjedom pokazao o kakvom se borcu radi, a misli i da zna razlog zbog kojeg ga često podcjenjuju:

‘‘Da, bio sam iznenađen što me uopće pokušavao srušiti. U stojci je imao odlične borbe s nekoliko ljudi. Tipa protiv Jima Millera, stajao je protiv Jalina Turnera, stajao je protiv Rafaela Fizieva pune tri runde i pobijedio posljednju. Ljudi su o tome stalno govorili prije borbe. Da, bio sam iznenađen, ali svi me podcjenjujete jer izgledam kao 14-godišnja curica‘‘, rekao je Paddy na press konferenciji.

‘‘Udarao sam ga po nogama, pokušao me rušiti, uhvatio sam giljotinu, prebacio na trokut i na kraju mu uzeo i ruku. Mislim da je sudac bio malo previše spor. Bio je bez svijesti nekoliko sekundi prije nego što sam mu uzeo ruku. Skakao sam 30 sekundi, vratio se u kavez, a on je i dalje bio bez svijesti‘‘, dodao je.

Možda je ipak vrijeme da se Paddyja prestane baš toliko podcjenjivati. Iako pažnju često privuče nekim drugim stvarima, svakako se radi o odličnom borcu, koji vjerojatno nije materijal za prvaka, ali itekako može pružiti odlične mečeve.

Linker
18. rujan 2024 21:01