UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Paddy Pimblett brutalno uspavao Kinga Greena i time zaradio pozamašan bonus

Paddy Pimblett v King Green

 Screenshot/gol.hr
Pimblett je pokazao da je vrlo opasan u parteru, povezao je tri ‘‘submission‘‘ tehnike kako bi završio svog protivnika

Paddy ‘‘Baddy‘‘ Pimblett je na sinoćnjem UFC-u 304 u Manchesteru, u Engleskoj, imao (uz Toma Aspinalla) najbolju izvedbu večeri, za što je i zaradio pozamašan bonus od 200 tisuća dolara.

Svladao je iskusnog Kinga Greena prisiljavanjem na predaju u prvoj rundi borbe. Green se odlučio na rušenje, a Pimblett je reagirao napadom zahvatom gušenja - ‘‘giljotinom‘‘.

Međutim, Britanac je imao i rezervni plan ukoliko prvi zahvat gušenja bude neuspješan. Green se uspio obraniti od spomenute ‘‘giljotine‘‘, ali je Pimblett već imao pripremljenu desnu nogu preko lijevog ramena svog suparnika što mu je omogućilo lagani prelazak u nadovezujuću tehniku - gušenje nožnim trokutom.

‘‘Baddy‘‘ je jako dobro zaključao taj trokut i bilo je začuđujuće kako srčani Green uspijeva toliko dugo izdržati, a da ne tapka. Nakon čak 30 sekundi u trokutu, čini se da Amerikanac gubi svijest, ali taman prije nego je ‘‘otišao‘‘, Pimblett je napao polugom na ruci (armbar) ne puštajući gušenje trokutom.

Izgleda kako mu je, uz to što ga je uspavao, i slomio ruku. Green zbog gubitka svijesti nije tapkao, a sudac nije imao vremena reagirati i spasiti ga od ozljede.

Kako je to izgledalo, možete pogledati OVDJE.

Linker
14. rujan 2024 07:11