UFC

Page je sretan što se popeo stepenicu više: ‘Bio sam sretan u Bellatoru, ali sam znao...‘

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROF Px Images/alamy/alamy/profimedia
Debitirat će na UFC 299 priredbi protiv Kevina Hollanda

Michael "Venom" Page je uzbuđen što može pokazati svoju osobnost na najvećoj MMA pozornici. U prosincu je objavljeno da je potpisao za najjaču svjetsku promociju nakon duge trakavice. Pravi šoumen u kavezu i izvan njega, Page je oduševio obožavatelje svojim nastupima pa čak i slavljima nakon borbe. On vjeruje da je njegovo ponašanje u Bellatoru malo podcijenjeno.

"Bio je to osjećaj olakšanja što sam slobodan jer imam dobar odnos s Bellatorom i bio sam sretan tamo. U isto vrijeme, znao sam da postoji nešto bolje za mene. Tamo sam se osjećao podcijenjeno. Samo sam htio istraživati. Čak i da se na kraju vratim u Bellator, to bi bilo na razini vrijednosti kojom se vidim. To je definitivno potvrdilo ono što sam mislio o sebi i kako se osjećam kao da sam trebao biti cijenjen", kazao je u Smack Talk With Sandhu podcastu.

Page ima svoj debi u oktogonu protiv Kevina Hollanda (25-10, 12-7 UFC) na "main cardu" UFC-a 299 9. ožujka u Kaseya Centru u Miamiju. MVP je željan pokazati da se može držati uz elitu.

"Ima toliko imena u UFC-u s kojima sam sparirao i neka od njih će vam ispričati neke strašne priče o tome što sam napravio. Nitko od njih nikada ne bi umanjio razinu na kojoj sam nakon sparinga. Tako da sam uvijek bio siguran u sebe da znam što mogu učiniti. Moj ego definitivno samo želi to dokazati svima drugima, ali u isto vrijeme znam standard na kojem se nalazim. Bilo bi dobro to samo potvrditi pred svima na najvećoj pozornici", zaključio je.

Linker
16. travanj 2024 04:00