UFC

Pereira smatra Hilla laganim protivnikom: ‘Između njega, Blachowicza i Prochazke, izabrao bih njega‘

Jamahal Hill 

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Još uvijek nije poznato kada bi se Hill mogao vratiti u kavez, no to će se dogoditi u idućih nekoliko mjeseci

Nešto ranije ovoga mjeseca je Alex Pereira postao novim prvakom poluteške kategorije, a do toga je došao nokautom protiv Jirija Prochazke. Njegov idući protivnik je gotovo sigurno Jamahal Hill, koji je već počeo najavljivati kako neće hrvati u tom meču nego ga namjerava ‘‘uspavati‘‘ na nogama.

Međutim, sada mu je i Pereira odgovorio, a tvrdi kako mu je Hill lakši protivnik i od Blachowicza i od Prochazke. Osim toga, smatra da Hill olako shvaća njegovu priču, ali i njegove vještine u borbi na nogama:

‘‘Mislim da sam se dokazao u poluteškoj kategoriji, pogotovo s ovom borbom protiv Jirija i osvajanjem titule, ali i borbom protiv Jana Blachowicza. Da moram usporediti ova tri borca, Jamahala, Jirija i Jana, i da mi netko kaže da moram izabrati jednoga da se protiv njega borim, izabrao bih Jamahala‘‘, rekao je Pereira na svom YouTube kanalu.

‘‘Mislim da on zanemaruje moju priču, moju povijest u kickboksu i sve ostalo kada kaže da će stajati i razmjenjivati sa mnom. Nokautirat ću ga. Mnogi su pokušavali, a ja sam čak i siguran da on želi sa mnom ostati na nogama. Međutim, kada vidi da mu to neće prolaziti, ići će na pod također. On je dobar protivnik za mene, ali mislim da se malo vara‘‘, dodao je.

Još uvijek nije poznato kada bi se Hill mogao vratiti u kavez, no to će se dogoditi u idućih nekoliko mjeseci. Hoće li i on ispuniti svoje najave da neće hrvati s Pereirom nego da će to biti borba na nogama, saznat ćemo tada.

Linker
04. svibanj 2024 21:20