UFC

Petorica boraca sa sinoćnjeg UFC eventa otišli kući sa 50 tisuća dolara vrijednim bonusom!

Mateusz Gamrot, Arman Tsarukyan

 Screenshot(YouTube, Ufc)
Zasluženo spremili u džep novac od bonusa

Potpuno zasluženo dvojac iz glavne borbe večeri nagrađen je s 50 tisuća dolara vrijednim bonusom za borbu večeri. Mateusz Gamrot i Arman Tsarukyan gledateljima su pružili pet rundi rata i neizvjesne borbe u kojoj je na kraju slavio Gamrot jednoglasnom sudačkom odlukom 48-47. Obojici je to bio prvi nastup u glavnoj borbi večeri, te su se potrudili ostaviti dobar dojam u čemu su i više nego uspjeli.

Thiago Moises upisao je sinoć svoju petu pobjedu unutar UFC organizacije protiv Christosa Giagosa stražnjim gušenjem nakon nešto više od tri minute borbe te time postao bogatiji za 50 tisuća dolara bonusom za izvedbu večeri. Ovo mu je bila najbrža pobjeda unutar UFC-a, a time je i prekinuo niz od dva uzastopna poraza.

Drugi bonus za izvedbu večeri pripao je Uzbekistancu Shavkatu Rakhmonovu koji je svoju dominaciju demonstrirao naizgled laganom pobjedom protiv uvijek opasnog Neila Magnyja. Borbu je priveo kraju giljotinom u posljednjim sekundama druge runde i time nastavio svoj niz nepobjedivosti. U dosadašnjih 16 nastupa nitko s njime nije uspio doći do sudačke odluke, a broj nokauta i 'submissiona' mu je jednak. Iako trenutno gazi sve pred sobom, njegovu pravu veličinu vidjet ćemo protiv nekoga iz samog vrha velter kategorije koja je trenutno krcata kvalitetnim borcima. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li UFC organizacija oko njega izgraditi 'hype' kao oko Khamzata Chimaeva.

Treći bonus, također za izvedbu večeri, pripao je Joshu Parisianu koji je uspio preživjeti početnu oluju od strane Alana Baudota te kasnije okrenuti borbu u svoju korist. Nakon nešto više od tri minute u drugoj rundi Parisian je uspio nokautirati svog protivnika i time doći do treće pobjede unutar UFC-ove organizacije.

Linker
21. travanj 2024 16:43