UFC

Nakon 20 godina Robbie Lawler se po prvi puta bori na preliminarnom dijelu programa: ‘Bio sam iznenađen, neću lagati‘

Robbie Lawler vs Colby Covington

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Iako Lawler više nema aspiracija na titulu, i dalje je miljenik fanova

Prije točno 20 godina Robbie Lawler debitirao je u UFC-u. Svojim izvedbama i legendarnim borbama zaradio je status legende sporta, no izgleda kako njegove poslodavce pretjerano ne zanima Lawlerova ostavština.

Naime, Lawler se u sklopu UFC 276 priredbe bori na preliminarnom dijelu programa. Prvi je to put još od 2002. godine da se 'Ruthless' ne bori na glavnom dijelu, što je iznenadilo ne samo njega, nego i sve fanove.

''Neću lagati, bio sam iznenađen. Bio sam kao, OK, kako god. Otići ću od tamo ranije, što isto tako nije loše. Šteta što me nisu stavili prvog da započnem show i da odletim doma'', rekao je Robbie za MMA Junkie.

Robbie se sljedećeg vikenda bori protiv Bryana Barberene, a u svom trenutno posljednjem nastupu svladao je Nicka Diaza u njegovom povratničkom meču tehničkim nokautom. Prije te pobjede, Lawler je ima loš niz od četiri poraza, ali od samog vrha divizije. Gubio je od Covingtona, Magnyja, Dos Anjosa te Askrena.

Ovo će biti prva Lawlerova borba otkad je napunio 40 godina, a izjavio je da trenutno ne trči za ničim i da uživa u treningu. Inače, Lawler trenira u Sanford MMA dvorani koja je puna odličnih boraca koji ga guraju da nastavi dalje.

Linker
18. travanj 2024 13:15