UFC

Pogledajte reakcije javnosti na novog prvaka: ‘Sugar show se nastavlja!‘

 Sean O‘Malley 

 Paul Rutherford/Getty images/Profimedia
Zanimljiv komentar ostavio je Dan Henderson

Dojmovi oko sinoćnjeg eventa se i dalje nisu slegli, a vjerujemo da će se još neko vrijeme pričati s oduševljenjem o detroniziranju prvaka koji je tri puta branio pojas bantam kategorije. Mnogi nisu vjerovali da će ‘Sugar‘ na kraju stajati podignute ruke; ali on je još jednom sve razuvjerio.Prvo je pobijedio favoriziranog Petra Yana, a sinoć je detronizirao prvaka.

Priliku za čestitke i komentare iskoristili su od bivših do sadašnjih UFC boraca, trenera i mnogih drugih poznatih ličnosti. Twitter je doslovno bio preplavljen pozitivnim komentarima, a ispod su samo neki od njih.

"Hrvanje protiv jednog udarca, dobra stvar da imam oboje" - napisao je Dan Henderson, bivši UFC borac koji je zaista imao oboje; od vrsnog hrvanja do poznate H-bombe.

"Wow" - kratak je bio Ben Askren.

"Moram priznati da sam odabrao O‘Malleya kao pobjednika na ESPN-u jučer." - pohvalio se poznati boksački trener Teddy Atlas.

"Wow. Sugar show se nastavlja!" - napisao je Matt Brown.

"Savršena kontra od Sugara, stvarno je zvijezda" - kaže Sergio Pettis.

"Aljo se sada totalno eksponirao. A zašto? Htio je dokazati da može izmjenjivati udarce s O‘Malleyjem. Kakva šteta, preloše. O‘Malley je pogodio čistu kontru, tako da svaka mu čast za to" - napisao je glavni editor MMA Junkie portala Simon Samano.

Možda je konačno došlo vrijeme da šira publika prihvati Seana O‘Malleya kao legitimnog borca, već je i vrijeme za to s obzirom da je sada već postao prvak. Često ga se prozivalo da nema šanse protiv hrvača, ali sada je već drugi put zaredom dokazao suprotno.

Zanimljiv će biti odabir protivnika za prvu obranu titule. Vrlo vjerojatno će Aljamain Sterling dobiti priliku za revanš s obzirom na to da je titul obranio tri puta. Tu je naravno i čitav niz drugih potencijalnih izazivača, a na vrhu se ipak ističe Merab Dvalishvili koji nije htio borbu za pojas radi prijateljskih odnosa s Aljamainom Sterlingom, no sada više te prepreke nema.

Linker
02. svibanj 2024 16:49