UFC

Sean O‘Malley u borbu ušao s ozljedom? ‘Istegnuo sam mišić, nisam mogao ‘grapplati‘ uopće‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Mma Crazy, Ufc)
Pouzdao se u udaračke tehnike

Ono što je rekao na konferenciji za novinare vezano uz njegovu ozljedu, Sean O‘Malley je zapravo spominjao i prije same borbe, točnije šest dana prije je govorio o tome. Je li htio da mu to posluži kao izgovor u slučaju da izgubi, ne zna se, ali rijetko se s takvim inormacijama ide u javnost samo nekoliko dana prije važne borbe.

"Nosio sam se sa svakakvim ozljedama u kampu, ali i dalje sam siguran u sebe jer znam da se i on sigurno bori sa svojim sra****. Bilo bi idealno da preživim do druge runde. Trenutno se borim s istegnućem mišića na području rebara, posljednjih 4-5 tjedna nisam uopće mogao grapplati." - poručio je tada ‘Sugar‘.

Ova informacija svojevrsno i povećava vrijednost njegove pobjede s obzirom na to da uopće nije mogao grapplati tijekom priprema, kako on navodi. Možda je konačno došlo vrijeme da šira publika prihvati Seana O‘Malleya kao legitimnog borca, već je i vrijeme za to s obzirom da je sada već postao prvak. Često ga se prozivalo da nema šanse protiv hrvača, ali sada je već drugi put zaredom dokazao suprotno.

Zanimljiv će biti odabir protivnika za prvu obranu titule. Vrlo vjerojatno će Aljamain Sterling dobiti priliku za revanš s obzirom na to da je titulu obranio tri puta. Tu je naravno i čitav niz drugih potencijalnih izazivača, a na vrhu se ipak ističe Merab Dvalishvili koji nije htio borbu za pojas radi prijateljskih odnosa s Aljamainom Sterlingom, no sada više te prepreke nema.

Linker
05. svibanj 2024 12:05