UFC

Poirier tvrdi kako je meč između njega i Natea Diaza jako blizu: ‘Trebao bih istog trenutka otići trčati‘

Dustin Poirier

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Manje od mjesec dana prošlo je od Dustinova posljednjeg nastupa, no blizu je ugovaranja sljedećeg

Poraz od Charlesa Oliveire u meču za prvaka UFC-ove lake kategorije, bez sumnje teško je pao Dustinu Poirieru. Pribojavali su se njegovi fanovi da bi se ''Diamond'' mogao i umiroviti nakon još jednog poraza u meču za titulu. Međutim, Poirier se ne planira povući, a čini se kako je brzo vratio i motivaciju. Točnije jedan potencijalni meč čini ga motiviranim. Poirier je prilikom gostovanja u podcastu The Fight with Teddy Atlas objasnio o čemu se točno radi.

''Jedna stvar koja je vratila vatru u meni, jeste telefonski poziv koji sam odradio prije par dana. Ne mogu još pričati o tome. Radi se o borbi na 'short notice'. To je nešto što inače mrzim, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Ne želim davati puno informacija jer ne znam što smijem reći. Ugovor nije još potpisan, ali vjerojatno ću prihvatiti tu ponudu. Trebao bih istog trenutka otići trčati, jer toliko je blizu taj meč. Radi se o vrlo uzbudljivoj borbi, Nate Diaz je protivnik, ali neću reći o kojem se eventu i datumu radi.'', otkrio je Poirier.

Diaz i Poirier neko se vrijeme prozivaju, a borbu nam duguju još od studenog 2018. godine. Dvojica boraca tada su trebali ukrstiti rukavice na UFC 230 priredbi, no Dustin je morao otkazati nastup zbog ozljede kuka. Ipak, nakon više od tri godine, čini se kako ćemo napokon imati prilike pogledati ovaj potencijalno fantastičan meč. Nadamo se što skorijoj službenoj objavi, nakon koje ćemo svi znati puno više informacije, kao i samu kategoriju u kojoj će se obračunati. Poirier je nakon poraza od Oliveire izjavio kako nije siguran hoće li više nastupati u lakoj kategoriji. Nateu Diazu, kao i uvijek, zasigurno je svejedno radi li se o velteru ili lakoj kategoriji.

Linker
10. svibanj 2024 03:14