UFC

Potvrđena lokacija borbe za novog UFC prvaka lake kategorije, tribine će gorjeti!

Charles Oliveira
 Jason Silva/AGIF/AFP
Poznato je gdje će UFC locirati svoju veliku priredbu koja će donijeti Khabibovog nasljednika

Nakon što je potvrđeno kako će UFC 261 priredba biti održana pred punim tribinama u Jacksonvilleu na Floridi, slična su se očekivanja pojavila nakon što je za 15. svibnja najavljen UFC 262, predvođen borbom Michaela Chandlera i Charlesa Oliveire. To se vrlo brzo potvrdilo, budući da je priredba postala druga za koju je potvrđeno kako će se održati pred publikom.

Borbu Chandlera i Oliveire dobit će Teksas, odnosno grad Houston i dvorana Toyota Center, koja inače na košarkaškim utakmicama Houston Rocketsa prima 18 tisuća ljudi. Naravno, UFC će ovu priredbu organizirati uz puni kapacitet dvorane, budući da je Dana White najavio kako će se jedino u tom slučaju vratiti u dvorane.

Teksas je prva američka savezna država koja je odlučila ukinuti obavezu nošenja maski te se također odlučila za ukidanje mjera koje ograničavaju broj osoba prisutnih na istom mjestu. To su napravili s ciljem oživljavanja industrije zabave i sporta, koje su u posljednjih godinu dana doživjeli najviše udaraca. Nedugo nakon Teksasa, isto je napravila i Florida, savezna država koja je još prošle godine UFC-u prva pružila priliku vratiti se na scenu.

Glavna borba ove priredbe trebala bi iza sebe imati veliku pažnju i gledanost, upravo zbog toga što će ona dati novog UFC prvaka lake kategorije. Po pitanju rasprodanih tribina, neovisno o cijeli ulaznice, nema nikakvih sumnji. Ljudi su se zaželjeli događanja i ulaznice će jednostavno planuti.

UFC se polako vraća u normalu i ako ne dođe do nekih drastičnih promjena u navedenim američkim saveznim državama, ovo bi uskoro ponovno mogla biti naša svakodnevica na kakvu smo navikli.

Linker
26. travanj 2024 08:16