UFC

Priprema se iduća borba za Mikea Perryja, ‘Platinuma‘ na proljeće čeka zanimljiv protivnik

Mike Perry
 screenshot (YouTube, UFC)
UFC-ov program planiran za 10. travnja bit će pojačan nastupom vrlo popularnog borca

Nakon što je u studenom prošle godine doživio poraz od Tima Meansa, Mike Perry (14-7, 7-7 UFC) posvetio se obitelji te je u međuvremenu postao otac. No, neće njegovo izbivanje iz Octagona dugo potrajati, budući da je dogovorio novu borbu i to već za manje od dva mjeseca. 10. travnja na UFC-ovom Fight Nightu, borit će se protiv Daniela Rodrigueza.

34-godišnji Rodriguez (13-2, 3-1 UFC) opasan je velteraš koji je u promociji startao s tri pobjede, prije nego ga je savladao Nicholas Dalby, i to na istoj priredbi gdje je i Perry posljednji puta nastupio. Riječ je o agresivnom borcu, koji je 11 od svojih 13 pobjeda upisao prekidom, dok je oba poraza doživio sudačkom odlukom.

Sudeći po Perryjevom Instagramu, čini se da je on odlučio pronaći novi tim, odnosno da je odustao od ideje da nema trenere niti trening partnera. To se da zaključiti iz objave u kojoj je postavio fotografije s treninga iz MMA Masters dvorane. Riječ je o dvorani čiji je član Colby Covington, odnosno kojoj je pristupio nakon što je napustio American Top Team. Reklo bi se kako je Perry shvatio da je njegova ideja, gdje mu se u kutu tijekom borbe nalazila tek djevojka, ipak besmislena na ovoj razini profesionalnog sporta.

Priredba koju će ovaj duel obogatiti trebala bi biti predvođena borbom Darrena Tilla i Marvina Vettorija, iako je UFC u posljednje vrijeme imao nekih drugih ideja, tako da to još uvijek nije službeno potvrđeno. Za sada je poznato desetak borbi planiranih za taj datum, a dodatak Perryja i Rodrigueza je nešto što bi obogatilo apsolutno svaki program. Koliko god lud bio, koliko god nesređen privatni život imao, Mike Perry je netko tko nikad nije nastupio u gledateljima dosadnoj borbi. I to je nešto što treba cijeniti.

Linker
25. travanj 2024 15:27