UFC

Prvak ONE Championshipa prozvao Stipu Miočića: ‘Točno znam kako bih te uništio‘

Arjan Bhullar
 Screenshot (youtube, One Championship)
Kanadsko-indijski borac smatra kako poznaje način na koji bi pobijedio bivšeg UFC-ovog prvaka

Samo tri dana nakon što je Stipe Miočić ''flertao'' s azijskom ONE Championship organizacijom, javio se i prvak teške kategorije u spomenutoj MMA organizaciji. Arjan Bhullar (11-1, 3-1 UFC) bivši je UFC-ov borac, a od travnja ove godine nosi titulu prvaka teške kategorije u najjačoj azijskoj promociji.

Kanadski borac indijskih korijena tokom 2019. godine bio je u nizu od dvije pobjede unutar UFC-a, no njegov ugovor istekao je nakon pobjede nad Juanom Adamsom. Bhullar se nadao produljenju ugovora, no azijska organizacija uskočila je sa svojom ponudom, a Kanađanin je na svom Twitter profilu objavio potpis ugovora uz riječi:

''Imao sam višestruke ponude na stolu, no ova je očiti pobjednik u našim očima''

Arjan Bhullar dva nastupa kasnije došao je do pojasa prvaka teške kategorije porazivši Brandona Veru tehničkim nokautom u borbi za pojas, a kanadski borac sada je izrazito zainteresiran za borbu protiv Miočića.

''Još jedan UFC borac nezadovoljan tretmanom. Volio bih te provući kroz svoje šake. Prošao sam tri trening kampa u kojima se pripremalo za tebe i točno znam kako bih te uništio.'', napisao je Bhullar na svom Twitter profilu te pritom priložio Instagram prepisku između Stipe Miočića i ONE Championship organizacije.

Kanađanin je godinama trenirao u American Kickboxing Academy dvorani, a kada kaže da je proveo tri trening kampa u kojima se pripremalo za Miočića, on zapravo aludira da je pomagao Danielu Cormieru za sve tri borbe protiv bivšeg UFC-ovog prvaka.

Nerealno je očekivati da će do ovakve borbi doći jer Stipe Miočić i dalje je pod ugovorom s najjačom MMA organizacijom na svijetu. Međutim, 2018. godina i razmjena kojom je UFC ustupio Demetriousa Johnsona u zamjenu za Bena Askrena nije tako daleka povijest. Ipak, Stipe se zasigurno nada još jednoj prilici za vratiti UFC-ov pojas u svoje vlasništvo, a nakon toga, tko zna.

Linker
26. travanj 2024 14:14