UFC

Rafael Fiziev ponovno prozvao Gaethjea: ‘Hajde da vidimo tko je kralj operacija nosa u UFC-u‘

Fiziev i Gaethje

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Gaethje je trenutno također bez protivnika

Nakon što je nakon nedavne pobjede odmah u kavezu prozvao Rafaela Nadala, Rafael Fiziev se ipak vratio prozivanju MMA boraca i to onih u vrhu svoje lake kategorije. Podsjećamo, Fiziev je nedavno pobijedio Rafaela dos Anjosa, a nakon odličnog performansa u kavezu svjedočili smo brojim pitanjima tko je sljedeći za ovog talentiranog 29-godišnjaka.

Odgovor nam je dao i sam Fiziev: ‘‘Sada svi prozivaju McGregora, svi ga pokušavaju prozvati. Ja to ne mogu shvatiti i ja tim putem ne želim ići. Svi to rade, na primjer Michael Chandler, svi žele borbu s njim. Nema problema, neka se netko ide boriti protiv njega. Ja želim Justina Gaethjea sad‘‘, rekao je Fiziev.

Nastavio je: ‘‘Ali gdje je Gaethje? Ne znam zašto još nije odgovorio. Baš me zanima koji je razlog zašto se još ne javlja. On je također ozlijeđen kao i ja, trebamo znati. Moramo saznati tko je kralj operacija nosa, tko je sad bolji. Ali on ništa ne govori.‘‘

Fiziev je na kraju rekao kako smatra da je blizu prilike za napad na pojas, no prvo se treba u potpunosti oporaviti od operacije nosa koju je morao odraditi. Istaknuo je kako se nada da će se još jednom boriti do kraja ove godine.

‘‘Nadam se. Moramo vidjeti što će biti s mojim nosom. Prošli put kad sam bio na operaciji koljena, sedam mjeseci se nisam mogao boriti. Ja se brzo oporavljam. Znate, ja sam ulični pas‘‘, zaključio je Fiziev

Linker
23. travanj 2024 18:33