UFC

Raul Rosas Jr. nakon nove pobjede: ‘Imam potencijal da postanem najveća superzvijezda UFC-a!‘

 Raul Rosas Jr.

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Definitivno se radi o jako perspektivnom borcu koji ima svo vrijeme ovoga svijeta da postigne svoje ciljeve

Najmlađi borac na UFC-ovom rosteru Raul Rosas Jr. ovoga se vikenda vratio u kavez i pobijedio na najbolji mogući način. Nokautom u prvoj rundi, nakon samo 54 sekunde svladao je Terrencea Mitchella i tako se vratio na pobjedničke staze, sve to nakon prvog poraza kojeg je doživio ranije ove godine.

Nekoliko puta je Rosas govorio kako ima namjeru postati najmlađim UFC prvakom, a s njegovih 18 godina bi to uistinu bio povijestan uspjeh. Osim toga, Rosas je rekao kako ima potencijal postati pravom superzvijezdom te da je sposoban srušiti sve rekorde:

‘‘Nikada nisam ni najmanje sumnjao. Nikada nisam sumnjao u svoje vještine. Jedino što je onaj poraz promijenio jest moj omjer, a noćas sam dokazao da se ništa drugo nije promijenilo. Moj ‘grappling‘ i tajming su bili gdje trebaju. Da smo dodirnuli tlo, znao sam da bih našao ‘submission‘. Radili smo jako puno. Jako puno sam radio na ‘grapplingu‘. Jednostavno sam blagoslovljen‘‘, rekao je Rosas nakon priredbe.

‘‘Ja sam drugačiji, ja imam potencijal da postanem superzvijezda i oborim sve rekorde. Jednostavno sam svoj, blagoslovljen sam zbog toga što sam tu gdje jesam. Svjestan sam da imam potencijala da postanem jedna od najvećih superzvijezda u ovoj kompaniji‘‘, dodao je.

Definitivno se radi o jako perspektivnom borcu koji ima svo vrijeme ovoga svijeta da postigne svoje ciljeve. Dakako, ima 18 godina i još je prerano govoriti o nekakvoj superzvijezdi, no potencijala za velike stvari apsolutno ima. Na njemu i njegovom timu je da taj potencijal iskoriste i od njega naprave još boljeg borca.

Linker
27. travanj 2024 10:54