UFC

Raul Rosas Jr. i dalje želi postati najmlađi prvak u povijesti: ‘Da Khabib izgubi, i njemu bi okrenuli leđa‘

 Raul Rosas Jr. 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Slagali se ili ne, Rosas je ovdje rekao veliku istinu. Kada god netko u UFC-u izgubi, fanovi mu okrenu leđa kao da nikad nije ni pobijedio

18-godišnji Raul Rosas Jr. je u četvrtom mjesecu ove godine doživio prvi poraz u profesionalnoj karijeri, nakon čega je pobrao mnoštvo kritika na svoj račun. Jedna je, pak, možda i točna, iako ne ide direktno na njega – prerano je bačen u vatru i među najjaču konkurenciju na svijetu.

Mnogi su nakon tog poraza od Christiana Rodrigueza govorili kako je gotov, kako je ‘‘hype‘‘ ugašen, kako mu je bolje da ode iz UFC-a. Međutim, Rosas se neće predati jer mu je i dalje, kako sam kaže, ambicija postati najmlađi prvak u povijesti UFC-a.

‘‘Sve što sam rekao u prošlosti, svi ciljevi koje sam postavio u prošlosti, to se ništa nije promijenilo. Sve je ostalo isto, sve što sam rekao sam i mislio. Ako spomenete nešto što sam rekao u prošlosti, ja i dalje tako mislim. Ništa se nije promijenilo‘‘, rekao je Rosas za MMA Junkie.

‘‘Dobivam više ljubavi nego mržnje, svi mi govore da ne mogu dočekati da me opet vide u kavezu nakon tog poraza, a to cijenim. Ima i mržnje, ali tako je to u ovom sportu. Da se Khabib vrati i izgubi, fanovi bi mu okrenuli leđa. Kad god netko u UFC-u izgubi, uvijek mu svi okrenu leđa. Znam kakav je ovaj sport još otkad sam bio mali, tako da nije ni bitno‘‘, dodao je.

Slagali se ili ne, Rosas je ovdje rekao veliku istinu. Kada god netko u UFC-u izgubi, fanovi mu okrenu leđa kao da nikad nije ni pobijedio. Kako god, za Rosasa još ima puno vremena jer tek ima 18 godina.

Linker
27. travanj 2024 12:25