UFC

Renato Moicano poručio Paddyju Pimblettu da se pazi: ‘Pa njega nitko ne razumije, potrebni su vam titlovi‘

Renato Moicano

 Screenshot (youtube, Ufc)
Pimblett se nada da bi se preko Moicana mogao sebe ‘lansirati‘ dalje unutar UFC-ove ranking ljestvice lake kategorije

Na prozivke engleske borilačke senzacije Paddyja Pimbletta, brazilski borac Renato Moicano odgovorio je potvrdno. Engleska zvijezda, nakon brze pobjede protiv Kinga Greena na UFC-u 304, zatražila je pobjednika meča između Renata "Moneya" Moicana i Benoita "God Of Wara" Saint-Denisa, koji je zakazan za 28. rujna u Parizu. Usputno rečeno, tada debitira i naš Ivan Erslan protiv Iona Cutelabe dok je Aleksandar Rakić neslužbeno više puta kontaktirao Mikea Maynarda (op.a. glavni matchmaker) u vezi tog datuma. Iako je tražio pobjednika, jasno je dao do znanja da bi najradije volio odmjeriti snage upravo s Moicanom.

"Želiš da te prodimim, brate? Budi spreman, jer ću te uništiti, sto posto" rekao je Moicano u podcastu "Show Me the Money". "Ali moram skinuti kapu: sjajan nastup. Ne želim biti mrzitelj i reći: ‘Oh, ne zaslužuje.‘ Ne, znaš što? Prokletnik zaslužuje biti u top 15. To je istina."

Osim što je izazvao Moicana, Pimblett (22-3) predložio je da njih dvojica budu suprotstavljeni treneri u sljedećoj sezoni "The Ultimate Fightera". Moicano je otvoren za tu ideju, ali smatra da će trebati puno cenzure u navedenom serijalu ako se to ostvari.

"Poštujem ga jer ne samo da me izazvao, već je rekao da trebamo biti u ‘The Ultimate Fighteru‘, i slažem se s time" rekao je Moicano. "To će biti prvi ‘Ultimate Fighter‘ s titlovima, brate, jer ne razumijem ovog prokletnika. Možda je njegov engleski lošiji od moga."

Moicano je također otkrio da ulazi u borbu protiv Saint-Denisa kao posljednji meč svog trenutnog ugovora s UFC-om. Želi ostati u UFC-u, ali traži bolji financijski ugovor.

"Da budem ozbiljan, Paddy Pimblett: planiram pobijediti Benoita Saint-Denisa u Francuskoj, a onda možemo razgovarati o poslu" rekao je Moicano. "UFC, neka bude jasno: pokažite mi novac i dogovorimo se."

Linker
19. rujan 2024 01:34