UFC

(VIDEO) UFC prvak voljan je pružiti Paddyju Pimblettu priliku, ‘The Baddy‘ mu odgovorio

Paddy Pimblett

 Mikael Ona/Zuma Press/Profimedia
Popularnost karizmatičnog UFC-ovog borca iz Liverpoola ubrzano raste

Paddy Pimblett reagirao je na nedavne komentare UFC prvaka u lakoj kategoriji, Islama Makhacheva, o mogućnosti buduće borbe za titulu. U intervjuu pred UFC: Abu Dhabi priredbu pretprošlog vikenda, Makhachev je izrazio spremnost da Pimblettu pruži priliku za titulu, ali je naglasio da se mlada britanska zvijezda prvo mora dokazati protiv najjačih protivnika.

Makhachev je izjavio: "Kada zasluži, zašto ne? Ako pobijedi u nekoliko sljedećih borbi i uđe među deset najboljih, zašto ne? Sada su svi ti momci vrlo opasni."

Pimblett je brzo odgovorio na komentare dagestanskog prvaka. U videu na društvenoj mreži X (bivšem Twitteru), osvrnuo se na Makhachevove riječi i poslao jasnu poruku:

"Jesi li vidio to gdje Islam priča o meni neki dan? Rekao je: ‘On je uzbudljiv borac i da ako nastavi pobjeđivati, nikad ne znaš, mogao bi se boriti za pojas‘ i tako to. Znaš Islame, dolazimo. Dolazimo, brate, dolazimo", rekao je Pimblett u videozapisu.

Borac iz Liverpoola brzo je postao jedan od najpopularnijih UFC boraca, poznat po svojoj karizmatičnoj osobnosti i uzbudljivom stilu borbe. Međutim, laka kategorija je vrlo konkurentna te će Pimblett morati nastaviti pobjeđivati protiv visokorangiranih boraca s vrha ljestvice kako bi zaslužio priliku za titulu protiv ruskog prvaka.

Linker
11. rujan 2024 16:36