UFC

Rockhold najavio povratak ukoliko Pereira dođe do titule: ‘Dolazim po besplatan pojas‘

Rockhold i Pereira

 Instagram (luke Rockhold), Youtube (mmafightingonsbn)
Već je u nekoliko navrata govorio koliko je Pereira jednodimenzionalan

Sljedeći izazivač u srednjoj kategoriji Alex Pereira već se nekoliko puta našao pod oštrim kritikama bivšeg prvaka i veterana Lukea Rockholda. Ono što mu najviše zamjera jest jednodimenzionalnost, a također je i nekoliko puta ponovio kako ga je UFC vješto doveo do titule tako što mu je davao samo ‘‘stand up‘‘ borce i izbjegavao hrvače.

Nakon poraza protiv Paula Coste, Luke se emotivno oprostio od sporta u kojem se profesionalno natjecao čak punih 15 godina. Smatrao je kako nema više što dati ovom sportu, no jučer je dao zanimljivu izjavu. Kako prenosi MMA Fighting, Rockhold je rekao kako je spreman vratiti se ukoliko Alex Pereira postane prvak jer mu je to ‘‘lagana lova‘‘.

‘‘Ukoliko taj Brazilac Pereira osvoji pojas, vratio bih se. Svaki dobar hrvač će ga j**ati u ovoj igri, tako da, idemo. Idemo po taj besplatni pojas. Jedino što mi je problem je to što bih se u međuvremenu morao boriti protiv Whittakera, a to bi je**no boljelo. Pobijedili ili izgubili od Whittakera, je**no će vas boljeti kasnije‘‘, rekao je Whittaker za Submission Radio.

Rockhold je poražen nakon tri runde borbe prošloga mjeseca na UFC 278 priredbi, a od samog početka je djelovao ispuhano. Također je i sam rekao kako je u proteklih godinu dana prošao jako puno toga, uglavnom loših stvari koje su ga čak i fizički udaljile od sporta.

Poraz od Coste mu je bio treći u nizu tako da bi teško došao do prilike za pojas čak i da se vrati u sport, a možda je i bolje da ga se i dalje veže za jednu drugu, prošlu generaciju gdje je uistinu i bio jedan od najboljih.

Linker
24. travanj 2024 05:47