UFC

Daniel Cormier savjetovao Rockholda: ‘Luke, molim te nemoj se vraćati‘

DC i Rockhold

 Twitter (mmafighting.com)
DC razumije da je teško prestati nakon toliko godina

Neki dan smo prenijeli vijest kako je Luke Rockhold rekao da će se vratiti iz mirovine ukoliko Alex Pereira osvoji pojas protiv Israela Adesanye. Razlog za to jest što Rockhold Pereiru smatra jednodimenzionalnim borcem kojeg bi svaki malo bolji hrvač bez problema riješio.

‘‘Ukoliko taj Brazilac Pereira osvoji pojas, vratio bih se. Svaki dobar hrvač će ga j**ati u ovoj igri, tako da, idemo. Idemo po taj besplatni pojas. Jedino što mi je problem je to što bih se u međuvremenu morao boriti protiv Whittakera, a to bi je**no boljelo. Pobijedili ili izgubili od Whittakera, je**no će vas boljeti kasnije‘‘, rekao je Rockhold tada za Submission Radio.

No, njegov dugogodišnji prijatelj i timski kolega Daniel Cormier ne smatra da je povratak ispravna odluka za veterana Rockholda:

‘‘Luke, nemoj se vraćati. Tek je prošlo nekoliko tjedana i bilo je apsolutno savršeno. Nije moglo biti bolje. Zato što Luke Rockhold nikad nije bio tip kojeg su svi voljeli, ali s tim nastupom osvojio je simpatije mnogih. Nije samo osvojio simpatije mnogih, zaradio je i poštovanje od protivnika. Paulo Costa je tjedan dana nakon došao do mene i rekao kako je bio poseban osjećaj dijeliti kavez sa Lukeom‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube profilu.

Na samom kraju mu je savjetovao da ukoliko se još želi natjecati, da ode na ADCC i tamo pokuša utažiti želju. Također, rekao je i da sam razumije da je čudno odreći se tog osjećaja kada borac nastupa pred tako velikom publikom i da je to nešto na što se čovjek jednostavno treba naviknuti.

Linker
02. svibanj 2024 00:07