UFC

Rogan otkrio do sada nepoznate informacije: 'Stipe se možda nikad ne vrati borbama'

Stipe Miočić i Joe Rogan
 screenshot/Youtube
Vrlo zanimljivo razmišljanje pa čak možemo reći i informaciju iznio je prije par dana Joe Rogan tijekom emitiranja svog podcasta. U razgovoru s Brandanom Schaubom i Eddiejem Bravom došao je do teme Stipe Miočića i njegovog povratka u Octagon, da bi onda otkrio kako nije siguran hoće li se Stipe ikad više boriti.

Joe Rogan emitirao je svoju "Fight Companion" epizodu tijekom koje je pratio Fight Night u Aucklandu u društvu Brendana Schauba i Eddieja Brava. Uslijed mnogih tema kojih su se ova ekipa dotakla, pojavila se ona Stipe Miočića. Zapravo, spomenula se izjava Israela Adesanye kako namjerava doći do borbe protiv Miočića. Kroz prognoze te eventualne borbe, Rogan je odjednom iznio informaciju kakva se do sada mogla pronaći tek u nekim špekulacija.

"Stipe trenutno ima puno problema. Možda se uopće ne vrati borbama. Ne želim reći previše toga u njegovoj ozljedi, budući da ne znam koliko je otvoren po pitanju toga. Da se Stipe može boriti, on bi se sad borio. UFC bi već ugovorio tu borbu protiv Cormiera", rekao je Rogan prije nego su se prebacili na temu Jona Jonesa u teškoj kategoriji. Spomenuta priče krenula je u nakon otprilike 36 minuta videa ispod teksta.

Rogan zapravo nije prvi koji se pojavio s takvim informacijama, ali je u MMA svijetu svakako najrelevantnija osoba koja je spomenula možebitno Stipino prisilno umirovljenje. Već prošlog mjeseca pojavila se glasina kako Miočiću oko ne zacjeljuje te da će se možda morati umiroviti, no te su priče pomalo stišane vrlo kratko nakon toga, kad je Stipe objavio da je dobio dozvolu liječnika za povratak, ali je isto tako tim putem dodao da neće žuriti nego da će se vratiti tek kad bude u potpunosti siguran da se ozljeda neće ponoviti i ostaviti još veće posljedice. Neke informacije iz Clevelanda govore kako se UFC-ov teškaški prvak još uvijek nije vratio treningu, nego da radi tek vježbe snage te cardio i aerobne vježbe.

Trenutno ne postoje konkretne informacije o Miočićevom stanju niti o tome kad bi se treća borba protiv Cormiera mogla dogoditi. Nedavno je Cormier izjavio kako su sve manje šanse da će se taj okršaj dogoditi prije kraja ljeta, ali je isto tako dodao kako je to jedina borba koja ga zanima prije umirovljenja. Samo jedna stvar ovdje je sigurna, a to je da bi bila velika šteta vidjeti doslovno zajedničko umirovljenje Miočića i Cormiera u situaciji gdje je njihov međusobni omjer 1:1.

Linker
19. travanj 2024 21:48