UFC

Sean Brady završio u bolnici i otkazao meč, Jack Della Maddalena ostao bez protivnika manje od 10 dana prije UFC-a 290

Feb 29, 2020; Norfolk, Virginia, USA; Sean Brady (red gloves) fights
Ismail Naurdiev (blue gloves) during UFC Fight Night at Chartway Arena.,Image: 502011065, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Teško da će se i pronaći zamjenski protivnik

Kako to već biva u MMA sportu, ne može sve proći savršeno i bez ozljeda. Tim "sindromom" sada je zahvaćen i UFC, jer je otkazana jedna borba u velter kategoriji. Naime, u petak je potvrđeno da je Sean Brady bio prisiljen otkazati borbu protiv Jacka Della Maddalene.

Naime, kako prenosi MMA Mania, Brady je završio u bolnici iz još uvijek nepoznatih razloga te neće biti ništa od ovog meča. Loša vijest u svemu tome jest da se ovo dogodilo samo tjedan dana prije UFC 290 eventa na kojemu su trebali nastupiti te je izvjesno da Della Maddalena neće dobiti zamjenskog protivnika.

U četvrtak navečer Joaquin Buckley se ponudio da se bori s njim, no tek na UFC-u 293 u Australiji, što u ovom trenutku neće usrećiti Jacka, no vidjet ćemo kakav će biti rasplet događaja.

Brady se tako neće moći, barem zasad, pokušati vratiti na pobjedničke staze nakon što je na UFC-u 280 u listopadu (deseti mjesec) 2022. godine pretrpio prvi poraz u karijeri od Belala Muhammada tehničkim nokautom u drugoj rundi. S druge strane, Della Maddalena također barem privremeno neće moći nastaviti svoj niz od 14 pobjeda u nizu, a zadnja mu je bila protiv Randyja Browna u veljači (drugi mjesec) ove godine na UFC-u 284 kada je slavio gušenjem.

UFC 290 održava se idući vikend, a predvode ga Alexander Volkanovski i Yair Rodriguez u meču za ujedinjenje pojasa perolake kategorije. Na tom eventu gledat ćemo još neke sjajne borbe, poput one za prvog izazivača srednje kategorije između Dricusa Du Plessisa i Roberta Whittakera, ali smo nažalost ostali uskraćeni za ovaj velteraški okršaj, barem na neko vrijeme.

Linker
26. travanj 2024 22:51