UFC

Sean Brady želi borbu protiv Iana Garryja: ‘On je smeće, prikazuje sport na krivi način. Uništio bih ga‘

 Sean Brady 

 Justin Renfroe/Zuma Press/Profimedia
Stilski je ovo za Garryja uistinu loš meč, no to ne znači nužno da bi ga i izgubio. Belal Muhammad je itekako razotkrio Bradyjeve rupe u udaračkom dijelu

Vratio se Sean Brady proteklog vikenda na pobjedničke staze te je svladao Kelvina Gasteluma ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi. Bila je to dominacija od prve do posljednje sekunde meča u kojem Gastelum nije mogao učiniti apsolutno ništa, a Brady mu je dobrano pokvario povratak u velter kategoriju.

Na press konferenciji nakon meča, Sean Brady je imao samo jedno ime za izreći. Ovaj talentirani borac velter kategorije poželio je meč s Ianom Garryjem, te je rekao kako bi ga u potpunosti uništio u parteru.

‘‘Ja ću samo nastaviti biti iskren. Način na koji se ponaša on i njegov tim je jednostavno pogrešan. Prikazuje ovaj sport na krivi način. Ja sam istinski profesionalac i ne sviđa mi se kako on hoda okolo s kamerama i kako je izbačen iz dvorane Leona Edwardsa. Uvijek priča sranja o ljudima i to je loše‘‘, rekao je Brady na press konferenciji nakon meča.

‘‘Mislim da je on smeće, a ja bih ga uništio. Mislim da je to najlakša borba za mene u ovoj diviziji. Ako prođe Vicentea Luquea, a mislim da neće jer je Luque odličan borac, čuo sam da dolaze u Atlantic City u trećem mjesecu. Vidjet ćemo hoćemo li se tada boriti. Želim ostati aktivan‘‘, dodao je.

Stilski je ovo za Garryja uistinu loš meč, no to ne znači nužno da bi ga i izgubio. Belal Muhammad je itekako razotkrio Bradyjeve rupe u udaračkom dijelu, no pitanje je koliko bi Brady uopće pokušavao ostati na nogama u slučaju borbe s Garryjem.

Linker
02. svibanj 2024 15:41