UFC

Sean O‘Malley otkrio koliko je PPV-ova prodao protiv Sterlinga: Cejudo tvrdi da ima drugačije informacije

 Sean O‘Malley 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Kome ovdje vjerovati, teško je reći jer vjerojatno samo UFC zna točne brojke koje su prodali nakon tog eventa

Malo tko je očekivao da će Sean O‘Malley učiniti bivšem prvaku ono što mu je učinio prošloga mjeseca na UFC 292 priredbi. Nokautom u drugoj rundi mu je oduzeo titulu u bantam kategoriji, a Dana White je nakon toga govorio o rekordnoj prodaji ulaznica u toj dvorani i milijunima dolara koje su zaradili.

Međutim, Henry Cejudo je jučer ‘‘bocnuo‘‘ O‘Malleyja i rekao kako su prodali vrlo mali broj PPV-ova, a zatim se javio i novi prvak O‘Malley koji tvrdi da se upravo čuo s UFC-om i da ima točan broj prodanih PPV-ova:

‘‘Pogodite što ljudi, ja imam prijatelja na ESPN-u. Želite li znati koliko su PPV-ova prodali kada im se Sean O‘Malley borio? E pa, prodao je oko 300 do 350 tisuća. To je to. To je sva prodaja PPV-ova koju im je Sean O‘Malley donio‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

O‘Malley mu je ubrzo odgovorio:

‘‘Henry govori da smo ja i Aljo prodali ‘samo‘ 350 tisuća PPV-ova, a izvor mu je njegova djevojka. Upravo sam razgovarao s UFC-om i čuo sam da je sigurnih bilo 570 tisuća. Ovo je stvarno i ne izmišljam, također su mi rekli da su Cejudo i Aljo prodali 135 tisuća. Osim toga, Henry je visok metar i pol‘‘, napisao je.

Kome ovdje vjerovati, teško je reći jer vjerojatno samo UFC zna točne brojke koje su prodali nakon tog eventa. Dana se hvalio velikom prodajom karata i popunjavanjem cijele dvorane, tako da je vrlo moguće da su prodali i solidan broj PPV-ova.

Linker
25. travanj 2024 07:00