UFC

Sean O‘Malley: ‘Rochold je teži protivnik za Paula nego Anderson Silva, volio bih da ga Jake sravni sa zemljom‘

Rockhold i Paul

 Instagram (luke Rockhold, Jake Paul)
Izgleda da O‘Malley nije veliki fan Lukea Rockholda, samo ostaje za vidjeti hoće li se on odlučiti za Bellator ili nešto drugo

Nakon borbe protiv Paula Coste, veteran Luke Rockhold se umirovio iz MMA sporta te je napustio UFC. No, izgleda da ga ponovno ‘‘svrbe rukavice‘‘ jer je Scott Coker prije par dana najavio kako su u pregovorima da dođe u redove Bellatora, a noćas će i uživo gledati njihovu priredbu na kojoj se oprašta veliki Fedor.

Još prije toga je Rockhold najavio kako ga od sada zanima samo boks, a rekao je i kako bi rado ‘‘pretukao te YouTubere‘‘. Tu je prije svega vrlo vjerojatno mislio na Jakea Paula koji je u posljednje vrijeme dosta prisutan u borilačkom sportu, prije svega u boksu. Sean O‘Malley je rekao kako smatra da bi Rockhold za Paula bio teži protivnik nego Anderson Silva:

‘‘S koliko kilograma Luke hoda? Izgleda stvarno ogromno. Vjerojatno je nešto veći nego Jake. Luke vrlo vjerojatno udara dosta jače nego Anderson Silva. Ali vrag me odnio, ja bih tako volio gledati da Jake sravni sa zemljom tog Lukea‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

38-godišnji Rockhold je definitivno napustio UFC, no postoje dobre šanse da ga sada Bellator dovede u svoje redove. U srednjoj kategoriji bi bilo dosta zanimljivih mečeva za njega, primjerice protiv Gegarda Mousasija ili čak prvaka Johnnyja Eblena. Naravno, tu je i Yoel Romero koji se sada bori u poluteškoj kategoriji, no Rockhold bi sigurno volio osvetiti onakav poraz koji mu je Romero nanio.

Ukoliko je pak odlučio da ga MMA više ne zanima, tu je uvijek boks gdje sigurno može uzeti još neki novac. Samo je pitanje što će biti s Jakeom jer je nedavno potpisao za PFL gdje će se boriti u MMA-u, a krajem ovog mjeseca boksa protiv Tommyja Furyja.

Linker
26. travanj 2024 11:36