UFC

Sean O‘Malley smatra da je McGregorov vrhunac prošao: ‘Sada živi na jahti, naravno da neće biti dobar kao prije‘

Conor McGregor

 DPPI MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Dppi Media/alamy/alamy/profimedia
Ostaje nam za pričekati da se i UFC službeno očituje oko povratka Conora McGregora i njegovog meča protiv Chandlera, a do tada ćemo morati njemu vjerovati na riječ

Puno se u posljednje vrijeme govori o Conoru McGreogru, pogotovo nakon što je u novogodišnjoj noći najavio svoj povratak i meč protiv Michaela Chandlera u srednjoj kategoriji. McGregor je van sporta već duže vremena te su njegovi fanovi s oduševljenjem dočekali ove vijesti.

Svojevremeno je McGregor uistinu bio odličan borac, no posljednjih godina je do izražaja došla jedna totalno druga strana. Poroci, incidenti i tužbe protiv popularnog Irca pune naslovnice, a UFC-ov prvak u bantam kategoriji, Sean O‘Malley, smatra da Conor McGreogr više nikada neće biti ono što je bio u najboljim danima svoje karijere dok je bio prvak u dvije kategorije.

‘‘On ima jako dobre vještine, ali mislim da je ono što ljude odbija od njega jest njegov mentalitet. Mislim da se on može vratiti na to. Naravno da neće biti dobar kao tada kada je trenirao i teško radio godinama, sada živi na jahti i radi hrpu drugih stvari. Jednostavno više nije ista osoba. Ne ovisi samo o tome što radite u ta tri mjeseca kampa‘‘, rekao je O‘Malley u intervjuu za UFC.

Iako je Conor najavio borbu protiv Chandlera u šestom mjesecu, UFC se više od tjedan dana nakon toga još nije oglasio po tom pitanju. Dojam je kao da nešto ne funkcionira kako treba na relaciji McGregor-UFC jer je i sam Conor javno izrazio nezadovoljstvo svojim tretmanom.

Ostaje nam za pričekati da se i UFC službeno očituje oko povratka Conora McGregora i njegovog meča protiv Chandlera, a do tada ćemo morati njemu vjerovati na riječ.

Linker
15. svibanj 2024 17:02