UFC

Sean O‘Malley stao u obranu Dane: ‘Njegova žena je zaslužila šamar nazad‘

 Sean O‘Malley

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Rekao da ljude treba tretirati kako i sam želiš biti tretiran, ali i da pod utjecajem alkohola ljudi rade svakakve stvari

Šefa UFC-a Danu Whitea ovih dana prati veliki skandal, kako je to svima vjerojatno već poznato. U novogodišnjoj noći je u jednom noćnom klubu imao fizički sukob sa svojom suprugom koja ga je u jednom trenutku ošamarila, a on joj je odmah vratio istom mjerom što je, naravno, zabilježeno kamerama.

Od tada je počeo medijski linč UFC-ovog predsjednika, a neki su čak tražili i da se povuče s pozicije šefa UFC-a. To se vrlo vjerojatno neće dogoditi, iako ga sad mnogi osuđuju. No, jedan borac je stao na njegovu stranu, a to je Sean O‘Malley. On tvrdi kako je Danina supruga zaslužila da ju Dana ošamari nazad:

‘‘Oh Bože, kada govorimo o nokautiranju ku**i… To se dogodilo u novogodišnjoj noći, u javnost je dospjelo u ponedjeljak, što je rijetko. TMZ takva s**nja objavi odmah. Meni je žao Dane. Žena ga je ošamarila i to je nepristojno. Zaslužila je da ju ošamari nazad. Ne znam, ne znam. Zeznuto je to, tretiraj ljude onako kako želiš biti tretiran‘‘, rekao je O‘Malley za BrOMalley.

‘‘Trijezan to nikad ne bi učinio, pretpostavljam da je bio trijezan i da ga je ošamarila, ne bi joj vratio. No to je taj alkohol. Ja nikad nisam udario curu, no bio sam pijan i radio sam stvari koje ne mogu vjerovati da bih radio‘‘, dodao je O‘Malley.

Dana i njegova supruga Anne nakon incidenta su se odmah obratili javnosti te su rekli da im je žao zbog svega učinjenog i da su bili pijani, tako da će se cijela prašina oko toga vjerojatno uskoro slegnuti.

Linker
27. travanj 2024 00:19