UFC

Sean O‘Malley želi borbu protiv još jednog prvaka: ‘To sr**e me uzbuđuje, borba bi bila je**no masivna!‘

Sean O‘Malley

 PAUL RUTHERFORD Getty Images Via Afp
Žudi za tim izazovom

Sean O‘Malley je upravo osvojio svoj prvi UFC naslov, a sada želi meč s još jednim prvakom. “Suga” je spektakularnim nokautom u drugoj rundi detronizirao Aljamaina Sterlinga i osvojio naslov prvaka u bantam kategoriji u glavnoj borbi večeri subotnjeg UFC 292. Sada se nalazi na vrhu jedne od najjačih kategorija, s bivšim suparnikom Marlonom Verom koji je naizgled sljedeći, kao i glavnim izazivačima Coryjem Sandhagenom, Merabom Dvalishvilijem i Umarom Nurmagomedovim koji čekaju na red.

Kada se pojavila mogućnost ponovnog meča s Verom, O‘Malley je izrazio interes za borbu, ali je napomenuo da bi radije prešao u svijet boksa kako bi se suočio s neporaženim Gervontom Davisom.

“Mislio sam snimiti promo, ali vidjet ćemo. Način na koji se Vera ponaša, tako je dosadan. On nije smiješan, samo pokušava biti. Tako je ružan. Oblači se kao idiot. To je kao, ‘Bože, moram li stvarno ovom tipu dati priliku?‘ Vjerojatno ću samo otići tamo i razvaliti mu tur, zaraditi puno novca, dakle, to bi moglo biti to. Također ne bih imao ništa protiv nokautiranja Gervonte Davisa, i znam da će ljudi reći, ‘Ooh, ti bi htio biti Conor.‘ Kažem vam, ta borba će se dogoditi”, započeo je te nastavio:

“Prije mnogo godina sam rekao sam da će se osvajanje pojasa dogoditi. dobio sam toliko s**nja govoreći da ću biti prvak, da ću biti sljedeća velika zvijezda, ja ću budi ovo, ja ću biti ono. Dobio sam toliko mržnje i sranja zbog toga, ali pogledaj me sada.”

Davis dolazi nakon okršaja s Ryanom Garciom prošlog travnja. "Tank" je dominirao svojim kolegom neporaženim borcem prije nego što je u sedmoj rundi udaljio Garciu. U boksu ima omjer 29-0, a 27 od tih pobjeda završilo je unutar distance i to je izazov za kojim O‘Malley žudi.

“Ne pratim baš boks, ali čuo sam za Gervontu Davisa. Mislim da je neporažen. Želim imati lude, masovne borbe. To s*** me uzbuđuje, ta će borba biti masivna!"

Linker
30. travanj 2024 10:06