UFC

Sean Strickland nastavio u svom tonu: ‘UFC mi daje smisao života, inače bih vjerojatno ‘kuhao‘ meth‘

Sean Strickland i Paul Felder
 Screenshot (ufc, Youtube)
Pobjednik glavne borbe večeri nastavlja zabavljati publiku svojim humorističnim izjavama

Uriah Hall nije uspio doći do pete pobjede zaredom. Sean Strickland pokazao se nepremostivom preprekom te je pobijedio Halla jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi dominacije. Paul Felder u sklopu večerašnje priredbe imao je zadatak intervjuirati borce u kavezu netom nakon borbe. Poprilično zanimljiva bila je zahvala Stricklanda koju je uputio UFC-u.

''Samo se želim boriti i zarađivati novac. Dokle god je taj logo (UFC-ov logo) ispod mojih nogu (u kavezu) dok se borim, ja sam sretan. UFC mi daje smisao života, da nema UFC-a, vjerojatno bih 'kuhao' meth u kamp prikolici ili bi bio u zatvoru. Zahvalan sam fanovima i UFC-u, dajete mi smisao i zahvalan sam vam na tome.'', izjavio je Strickland i pritom nasmijao Feldera koji je dobro procijenio da je vrijeme za završiti intervju.

Sean Strickland zanimljivih izjava imao je i na konferenciji za medije koja je uslijedila nakon završene priredbe. Naime,186 značajnih udaraca koje je Sean pogodio u današnjoj borbi, rekord su UFC-ove srednje kategorije. ''Tarzan'' međutim nije bio naročito oduševljen tim podatkom.

''To znači da moram naučiti jače udarati. Moglo bi se reći da udaram poput slabića. Svi mi govore da sam oborio rekord, a ja im kažem da to jednostavno znači da ne mogu udarati jako.'', objasnio je Strickland.

Kada je u pitanju idući protivnik, Sean nema naročito izražene želje.

''Uvijek će biti neki drugi ubojica. Borit ću se ponovno s nekim u narednim mjesecima. Možda pobijedim, a možda završim nokautiran. Bitno mi je da zarađujem novac. Znam vam navesti otprilike dva borca u ovoj kategoriji. Brada Tavaresa jer treniramo zajedno i Israela Adesanyu. Ne gledam borbe često. Samo se volim boriti.''

Linker
18. travanj 2024 20:51