UFC

Sean Strickland: ‘Pogledajte mi kosu i bradu, počet ću se drogirati i živjeti ispod mosta‘

Sean Strickland

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Prolazi kroz teško razdoblje zbog poraza od Pereire

Na UFC 276 eventu Sean Stirckland napravio je poprilično glup potez. Stajao je kao vreća za udaranje ispred Alexa Pereire i nakon nekoliko minuta našao se nokautiran na podu. Neki dan se Strickland našalio i rekao da je obećao stati pred Pereiru i izmjenjivati udarce, ali ne da je obećao i pobijediti.

Stricklandu, koji je u UFC-u još od 2014. godine, bilo je obećano da će napasti titulu ukoliko pobijedi Pereiru, a ista stvar je obećana i Pereiri. Alex je u meču bio uspješan te je on sljedeći izazivač, dok se još uvijek ne zna što je sljedeće za Stricklanda. Međutim, možda nam je natuknuo u nedavnom intervjuu:

‘‘Znaš što, Schmo? Trenutno prolazim kroz j**no težak period. Pogledaj mi kosu i bradu, kužiš? Možda ću se početi drogirati i piti, i živjeti ispod j**enog mosta. Tako se trenutno osjećam‘‘, rekao je Strickland poznatom novinaru ‘The Schmo-u‘.

No, izgleda kako se Strickland ozbiljno primio posla od posljednjeg poraza. Već nekoliko dana nakon meča je počeo objavljivati fotografije iz dvorane na kojima je često krvavog lica, implicirajući da se već bacio na sparinge. Pitanje je koliko je to uopće pametno nakon teškog nokauta, no Strickland zna najbolje za sebe.

Još uvijek nije poznato što je sljedeće za njega, ali sudeći prema istupima u javnosti, mogli bi smo ga gledati vrlo brzo.

Linker
19. travanj 2024 22:49