UFC

Sean Strickland želi revanš protiv Pereire: ‘Je**ni veliki Brazilac ima dinamit u rukama‘

Sean Strickland i Mike Bohn

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Rekao i da bi ponovno na isti način ušao u borbu protiv njega

U sedmom mjesecu ove godine Alex Perieira je brutalno nokautirao Seana Stricklanda u prvoj rundi borbe, a tim nokautom je izborio napad na titulu kojeg je nedavno i iskoristio. Strickland od tada nije nastupao, a za desetak dana ga čeka novi izazov, i to bivši izazivač Jared Cannonier.

Ušao je Strickland nonšalantno u borbu te se praktički nije ni branio, tako da je Pereirin lijevi kroše dosta brzo i lako pronašao metu te je Strickland završio nokautiran. No, ‘‘Tarzan‘‘ je jučer u intervjuu za MMA Junkie rekao kako želi novi meč protiv novog prvaka.

‘‘Taj tip je**no udara jako. Ta pi**a ima dinamit u rukama, ali kad skupim još nekoliko pobjeda nadam se da će još uvijek biti prvak i da to ponovimo. On je veliki je**ni Brazilac koji udara kao dinamit‘‘, započeo je Strickland.

‘‘Je** ga. Dat ću vam upute: stanite ispred njega i tucite se. Netko će ići na spavanje i to ćete najvjerojatnije biti vi. Ako se opet budem s njim borio, napravit ću istu je**nu stvar. Samo ću staviti desnu ruku malo više‘‘, zaključio je.

Nakon što je nokautirao Stricklanda, Pereira je napao pojas te je pobijedio Adesanyu i osvojio ga. Strickland od tada nije nastupao, a iduće subote (17.12.) ga čeka bivši izazivač Jared Cannonier. Strickland je na kraju rekao da je uzbuđen jer ga ‘‘je**ni veliki tip sigurno želi ubiti‘‘.

Linker
24. travanj 2024 10:49