UFC

Šef PFL-a: ‘Sad smo globlani brend, potpisat ćemo Diaza nakon borbe s Khamzatom‘

Nate Diaz PFL

 Screenshot (youtube, Mmafightingondbn), Pfl
Dotaknuo se moguće borbe Harrison i Cyborg

PFL-ov šef Peter Murray gostovao je kod poznatog Ariela Helwanija gdje je govorio o budućnosti organizacije, potencijalnoj borbi Kayle Harrison i Cris Cyborg te također o potencijalnom potpisivanju Natea Diaza koji će ove godine odraditi svoju posljednju borbu za UFC.

‘‘Vidite, mislim da bi borilački fanovi to željeli gledati. To je borba koju bi PFL volio organizirati. Kayla je rekla da želi tu borbu, a mislim da će sve ovisiti o Cris Cyborg. Pitanje je želi li Cris uopće tu borbu? A ukoliko Cris odluči doći u PFL i odraditi tu borbu ili čak neku drugu, i to je opcija. Mi nju shvaćamo kao ‘free agent‘ borkinju, a voljeli bismo napraviti to za Kaylu. Vidjet ćemo što će biti‘‘, rekao je Murray.

Murray se dotaknuo i mogućnosti dovođenja Natea Diaza, odnosno Helwani ga je pitao hoće li mu moći ponuditi cifru koju će tražiti, na što je odgovorio:

‘‘Sad smo globalni brend kojem se vjeruje. Prije, kad smo tek počinjali, takve stvari su bile teže. To je u redu, moraš izgraditi povjerenje, moraš se dokazati. Apsolutno, imamo kapital, mi nismo samo regionalni igrač. Mi smo ovdje da ostanemo, da se natječemo i da se igramo‘‘, zaključio je Murray.

Nate Diaz će se u svojoj posljednjoj borbi za UFC okušati protiv Khamzata Chimaeva, a predvodit će UFC 279 event u devetom mjesecu. Hoće li PFL uspjeti ‘kupiti‘ Diaza, bit će zanimljivo za vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 01:22