UFC

‘Sergei će poraziti Jona Jonesa!‘: Pročitajte reakcije UFC-ovih boraca na Pavlovichevu novu pobjedu

Sergei Pavlovich

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Mnogi borci nisu skrivali oduševljenje izvedbom zastrašujućeg ruskog teškaša

Šestu uzastopnu pobjedu sinoć je upisao Sergei Pavlovich. 30-godišnji ruski teškaš nokautom u prvoj rundi porazio je Curtisa Blaydesa, a osim što mu je to šesta pobjeda zaredom, Pavlovich je šesti put zaredom slavio nokautom u prvoj rundi.

Radi se o zbilja impresivnoj pobjedničkoj seriji ovog sjajnog ruskog teškaša, a napad na titulu jedini je logičan sljedeći korak. Pavlovich je uoči meča protiv Blaydesa bio treći u poretku izazivača teške kategorije, a ispred njega su Stipe Miočić, Ciryl Gane i prvak Jon Jones.

Miočić je sljedeći na redu za napad na titulu, a meč između njega i Jona Jonesa trebali bismo gledati u 11. mjesecu. Ciryl Gane za titulu se borio u trećem mjesecu ove godine i uvjerljivo je izgubio od Jona Jonesa, a tu onda dolazi i Sergei Pavlovich. Rus bi mogao možda odraditi još jedan meč u slučaju da ne želi predugo čekati svoj napad na titulu, ali neće mu nitko zamjeriti niti ako bude čekao.

Pobjedom protiv Blaydesa samo je potvrdio svoju kvalitetu, a nastupom koji je odradio očarao je mnoge kolege borce. Veteran Matt Brown bio je posebno impresioniran nastupom Pavlovicha.

‘‘Najavljujem vam, Sergei će poraziti Jona Jonesa.‘‘, napisao je Brown putem Twittera.

Oduševljenje nisu skrivali još neki poznati UFC-ovi borci, a u nastavku teksta donosimo vam neke od najboljih reakcija na Pavlovichevu pobjedu protiv Curtisa Blaydesa.

Belal Muhammad:

‘‘Čovječe, kako možeš biti tako velik, a pritom tako brz i precizan?‘‘

Gilbert Burns:

‘‘Wow, ovaj tip je prava stvar.‘‘

Derek Brunson:

‘‘Rado bih gledao Jona Jonesa protiv Sergeija Pavlovicha. Moglo bi biti zanimljivo na nogama. Ali Jones je na podu druga razina.‘‘

Cody Durden:

‘‘Pavlovich je prava stvar. Spreman je za tu titulu!‘‘

Linker
05. svibanj 2024 04:39