UFC

Sterling dao savjet ‘krhkom‘ O‘Malleyju kako da pobijedi Yana: ‘Nemoj stajati ispred njega, mekan si‘

Aljamain Sterling 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Sterling ga ipak najbolje poznaje

Prvak u bantam kategoriji savjetovao je Seana O‘Malleyja kako pobijediti odličnog Petra Yana. O‘Malley i Yan borit će se na istom eventu kao i Sterling i Dillashaw, a radi se o spektakularnom UFC 280 u desetom mjesecu.

Od svih boraca u bantam kategoriji, Sterling je onaj koji Yana najbolje poznaje. Dvaput se on borio protiv Yana, a oba puta je pobijedio. Doduše, prvi meč je pobijedio zbog diskvalifikacije Yana zbog nedozvoljenog koljena, dok je u revanšu uistinu bio bolji te je obranio pojas.

Sterling je ponudio nekoliko savjeta ‘krhkom‘ O‘Malleyju kako da pobijedi u tom meču:

‘‘Ne zanima me tko će pobijediti u toj borbi, zaista me ne zanima. Ali, ako mogu dati koji savjet O‘Malleyju, to je da rad nogu frustrira Yana. Vrlo mu je teško pratiti tipove koji imaju dobar rad nogu i koji neće samo stajati ispred njega i čekati da ih usmrti. Koristi dužinu i pokušaj da te ne udari u tijelo jer si krhak i mekan po srednjem dijelu tijela. Nemoj da te uhvati, jer vjeruj mi, neće ti biti dobro‘‘, rekao je Sterling.

Sterling i Dillashaw će se boriti na istoj priredbi kao Yan i O‘Malley, a Sean je najavio pobjedu nad Yanom i napad na titulu nakon toga. Vjerojatno je to lakše reći nego učiniti, ali možda mu prvakovi savjeti pomognu da prođe najteži test svoje karijere.

Linker
24. travanj 2024 02:09