UFC

Thiago Santos zatražio borbu protiv Paula Coste: ‘On i njegov tim su izrazili nepoštovanje‘

Santos i Costa

 Screenshot (youtube, Ufc)
Costa je navodno rekao da Santosa ‘tuče tko god stigne‘

Thiago Santos izrazio je želju za borbom protiv svog sunarodnjaka Paula Coste. Kako je ‘Marreta‘ objasnio, Costa i njegov tim su ga ometali dok je skidao kilograme što je Santos shvatio kao čin nepoštovanja, a za to mu se želi osvetiti u Octagonu.

‘Marreta‘ Santos poražen je u pet od posljednjih šest borbi. U onoj posljednjoj ga je tehničkim nokautom završio Jamahal Hill, te je nejasno što slijedi za veterana Santosa. U svom ‘primeu‘ Santos je bio jedan od najopasnijih nokautera u diviziji te su od njegovih krošea nastradali brojni borci, no publici je najviše ostao u sjećanju zbog borbe sa Jonom Jonesom, za koju mnogi vjeruju da je i pobijedio.

Santos je u Werdumovom ‘Nem Me Viu‘ podcastu objasnio zašto se želi boriti protiv Coste:

‘‘Bila je situacija s ‘Borrachinhom‘ u kojoj sam ja skidao kilograme, a on i njegov tim su počeli skakati u ledenu kadu koja je bila točno pored one tople u kojoj sam ja bio, partijali su. Nisu poštovali trenutak u kojem sam se nalazio tad, a Costa je poslije rekao da me tuče tko stigne. Ako je već tako, zašto ne iskoristi to i prebije me na UFC-ovoj priredbi u Riu?‘‘, rekao je Santos.

UFC 283 priredba će se u prvom mjesecu održati u Riu de Janeiru, tako da ovaj meč čak nije ni toliko nemoguć. Santos se ranije u karijeri borio u srednjoj kategoriji, a Costa i u poluteškoj, tako da bi se to sigurno dalo organizirati.

Linker
24. travanj 2024 07:26